ljubisa-mirjana
Magazin

Od teških trenutaka do filmske prosidbe, priča Mirjane i Ljubiše i ljubav koja inspiriše (VIDEO)

U susret Danu zaljubljenih koji se širom sveta obeležava 14. februara pravo je vreme da se prisetimo iskrenih i velikih ljubavnih priča. A jedna takva je baš priča Mirjane Mime Đuračić i Ljubiše Rešetara iz Podgorice čija je filmska prosidba u koju su bili uključeni i bajkeri oduševila mnoge.

Upoznali su se, kažu, sasvim slučajno a spojila ih je ljubav prema motorima. Ljubiša je u Mirjanin život ušao kada je to, kako kaže, bilo najpotrebnije.

Nakon borbe sa teškom bolešću, ljubav je ovoj devojci došla kao melem na ranu.

U trenucima u kojima je bitan oporavak ali i snažna podrška, stigao je Ljubiša koji joj je ulio nadu, dao snagu i volju da iz jedne nimalo lake borbe izađe samo jača i spremnija za nove životne izazove koji slede ali i pobede, piše FOS.

„Ljubiša je sad sa mnom kada je moj oporavak najvažniji. Da pruži punu podršku i ljubav. Njemu za mene ništa nije teško“, kaže Mirjana kroz osmeh.

„Treba u ovim trenucima mnogo volje, snage i ljubavi da bi oporavak bio potpun. I on mi skroz pomaže u tome. Mislila sam da ne može niko kao majka, ali trudi se“, priča nam Mirjana.

Za lepu i kvalitetnu vezu, potrebno je, kažu nam budući mladenci dosta toga.

„Prvo da ste sa partnerom drug, prijatelj, da imate međusobno maksimalno razumevanje i poštovanje. Osim ljubavi to je najvažnije“, pričaju nam Mirjana i Ljubiša.

Njemu, kaže, za Mirjanu ništa teško nije. Organizovao je čak i filmsku prosidbu pre nekoliko meseci a video koji je snimljen tom prilikom odjeknuo je u svim medijima.

Čak je obišao i region.

Bajkeri, prsten koji sleće dronom, scene su koje su se videle na Železničkoj stanici u Podgorici.

“Što se prosidbe tiče i dalje ne može proći dan da ne odgledam video. Skoro sam imala priliku da mi čovek kaže ‘Ej, ja tebe znam. Tada sam prokomentarisao – svaka čast ovom momku ali ja ne bih ovako pa da je jedna na svetu’. E pa eto, njemu sam jedna na svetu i zato je on moj izabranik.”

I Ljubiša kaže da nije bilo sve lako organizovati ali za pravu ljubav se i te kako vredi potruditi.

“Bilo je teško, stresno, ali kada nekoga voliš više od sebe onda ništa nije teško. I normalno je da je ona za mene baš tako jedna na svetu i vredna svega. Uz ogromnu pomoć drugova i želju da sve bude kako treba, uspeo sam”, kaže naš sagovornik.

Veruju da će njihova ljubav i drugima biti za primer. Da zajedno šalju poruku da život sprema razna iskušenja ali da od onoga što volite ne smete odustati.

Takođe, najteži trennuci postoje da bi se prebrodili a uz voljenu osobu sve je mnogo lakše. Zato u susret predstojećem Danu zaljubljenih imaju poruku za sve parove.

“Volite se, uživajte u ljubavi i životu. Volite se, poštujte i pazite. Jedno drugo činite srećnim a to je bar lako kada se ljudi vole. Sitnice najviše ljude usreće a nas dvoje smo takav par”, zaključuju budući mladenci koji će sve uspešno prevaziđene izazove ali i zajedničke trenutke u julu krunisati brakom.

LJUBAV IZ SNOVA: Veljko i Milosava posle 60 godina braka umrli isti dan

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Privacy Preference Center

  Kolačići

  Oglasi

  Kolačići oglašivača prikazuju relevantnije oglase.

  Google Adsense, Httpool

  Analitika

  Analitičke podatke koristimo da dobijemo sliku o tome šta posetioce na sajtu zanima.

  Google Analytics, Google Tag Manager

  Other

  Društvene mreže

  Kolačići koje koriste društvene mreže na koje ste ulogovani

  Facebook, Twitter