Film Poznati

„Cigaru pali jednu za drugom, jede jagnjetinu, popije i pivo“: Velika Mira Banjac je neviđena carica

mira-banjac

Da su godine samo broj, a da se samo vedar duh računa, dokazuje proslavljena glumica Mira Banjac, koja je u 93. godini aktivna, a svoju mladalačku energiju prenosi rado i na druge.

Zdravlje je dobro služi, što joj je nedavno potvrdio i lekar, koji se iznenadio kada je video snimak njenih pluća, budući da glumica ima jedan porok – cigarete.

– Ne osećam se kao da imam toliko godina. Nedavno sam bila na sistematskom pregledu. Kad je doktor video snimak mojih pluća, bio je ubeđen da ne pušim, jer su mi bila skroz ‘čista’. Rekla sam mu da palim jednu za drugom, a on je bio šokiran. Objasnio mi je da je to zato što pušim na muštiklu – ispričala je Mira za „Informer“.

Glumica je i dalje veoma aktivna i ne prestaje da snima, a publiku je posebno obradovala kada se priključila ekipi popularne serije „Igra sudbine“.

– Živim da bih radila i radim da bih živela. Kada ne budem mogla da glumim, to će značiti da u meni nema života – iskrena je Mira Banjac.

Da je legenda i kad se ugase kamere, u jednom podkastu govorio je i glumac Ljuba Bandović, koji je otkrio detalje jednog od druženja sa velikom Mirom Banjac.

– Otišli smo na jagnjetinu, pojeli smo kilogram barabar. Samo je jedno i po pivo ona popila, ja 2,5. Popio sam i pola njenog. Kad je čula da ima mladog luka, oduševila se, „ti si moj glavni kavaljer, odsada ćeš svuda da me vodiš“ – ispričao je on.

Slavna umetnica nedavno je istakla da su kolege oduvek bile njena druga porodica.

– Ja moram da radim. Ne jurim nikakvu slavu, ni pare već moram da se osećam da sam korisna. Moram da budem i sa tom mojom glumačkom porodicom, sa kojom sam celog života bila. Kada je moja mama umirala i kada su me pitali šta ću sada da radim jer je moj sin Brana bio mali, ja sam rekla da će mene čuvati glumci. Uvek sam smatrala da su oni moja porodica – rekla je Mira.

Velika glumica kaže da, kada imate snagu i cilj onda kažete: ‘Ovo sada traži moju snagu, traži moje osvešćenje i to moram da izguram sama’.

Izvor: Lepa i srećna

Mira Banjac slavi 93. rodjendan i poručuje: „Hoću da radim, da nikad ne mirujem“ (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

138 Shares
138 Shares
Share via
Copy link