Magazin Srbija

Ministarski “audi” pod rotacijom jurio 160 na sat i izazvao sudar

audi-pratnja-vulin
Foto: Privatna arhiva/Nova.rs

Juče oko 10:30 ujutru na magistralnom putu Užice-Zlatibor u naseljenom mestu Bela Zemlja dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo vozilo iz ministarske pratnje, kažu za Nova.rs očevici događaja.

Automobil marke “audi” koji se kretao iz pravca Zlatibora, prešao je u suprotnu traku i udario u vozilo marke “fiat”.

Na svu sreću, mladić L. S. koji je upravljao “fiatom”, pobegao je iz svoje trake koliko je mogao ali nije uspeo da izbegne udar automobila koji mu je munjevitom brzinom dolazio u susret.

Kako navodi pomenuti portal, “Audi” se kretao pod rotacijom a udes se dogodio na delu puta gde je ograničenje 60km/h.

Samo je sreća spasila život mladiću, koji je uspeo bar da izbegne čeoni sudar, priča otac mladića Dragana Savića.

– Došao sam odmah kada sam čuo šta se desilo, trojica policajaca su me držala, inače bih odrobijao vozača da sam ga stigao. To je vozilo koje je bilo u ministrovoj pratnji. Kada sam ja stigao na Belu Zemlju oni su već otišli.

Zamislite tu bahatost na putu, kada je udario u autombil mog sina, zaustavio se i sleteo sa puta tek posle 150-200 metara, kažu da se kretao brzinom 160km/h, ako ne i više, i to suprotnom kolovoznom trakom – kaže Savić.

fiat-pratnja-vulin
Foto: Privatna arhiva/Nova.rs

L.S.(20), koji je upravljao vozilom na koje je naleteo audi pod rotacijom, jutros je krenuo na Zlatibor na trening.

Posle uviđaja, kako kaže njegov otac, mladiću koji je pukom srećom prošao nepovređen, policija je pisala kaznu, zbog toga što na vozilu nije imao slovo “P” jer je početnik ali se ipak snašao kao da je iskusan vozač.

– Na lice mesta i uviđaj je izašlo desetak policijskih vozila, javni tužilac, ali to se sve krije, da se ne sazna koji je ministar bio u drugom vozilu. Prema informacijama koje ja imam, a koje su tačne 99%, bahati vozač “audia” je bio u Vulinovoj pratnji.

Mom sinu, sa čijeg automobila je od siline udarca je otkinut točak, i gde je šteta totalna, policija je pisala kaznu jer na kolima nije bilo slova “P”, da ne poverujete šta je u tom trenutku njima bilo važno – ogorčen je Savić.

Prema nezvaničnim informacijama, ministar Vulin je juče boravio na Tari. Ministarstvo se, ipak, nije oglasilo o ovom udesu, a nisu odgovorili ni na pitanja o incidentu.

Izvor: Nova.rs

Gde je bio Ponoš kad je grmelo, a gde tatin pukovnik Vulin

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

172 Shares
172 Shares
Share via
Copy link