Magazin

Milica (19) iz Zrenjanina pobegla od kuće zbog dečka, on je 3 dana tukao i zlostavljao

milica-stanic-2
Foto: nestalisrbija.rs

Prošle nedelje javnost je uznemirila vest da je nestala 19-ogodišnja Milica Stanić iz Orlovata kod Zrenjanina. Kako se vest brzo proširila, devojka je brzo i pronađena. Boravila je tri dana kod momka u Belegišu koga je poznavala samo preko društven mreže Fejsbuk.

Tada su se u javnosti pojavila oprečna mišljenja. Od toga kako je to neodgovoro i nije u redu sa njene strane, do toga da su neki shvatili ceo slučaj kao neslanu šalu.

Milica je ispričala svoju stranu priče za RTV Santos Zrenjanin i govorila o razlozima svog odlaska kao i o nasilju koje dugo već trpi.

Prvu noć nestanka provela je sa mladićem kojeg je poznavala samo preko društvene mreže. Sa njim je prenoćila u Novom Bečeju jer on, navodno, nije smeo da vozi posle 23 časa, a već sledećeg dana otišli su u Belegiš, selo u kom on živi.

– Oni su tamo pušili travu i glupirali se, a ja sam sedela sa babom od tog momka i pila kafu. Njega sam znala samo preko Fejsbuka i nije me bilo strah da odem sa njim – rekla je Milica.

Kako ona tvrdi, tri dana, koliko je provela u Belegišu, od mladića je trpela i fizičko nasilje.

– Čupao me je i udarao pesnicama u stomak bez razloga – priča Milica, i dodaje da nije imala kako da javi ocu šta se događa sa njom jer su njen telefon prodali.

Ona objašnjava da od njegove bake kojoj se žalila na nasilje nije mogla da dobije nikakvu pomoć jer je stara i nije želela da se meša u njihov sukob, ali tvrdi da pred njom nije smeo da je tuče.

Nakon incidenta koji je Milica doživela kaže da je mladića sa kojim je otišla, blokirala, kao i njen brat i da nema nikakva saznanja šta se sa njim dogodilo nakon svega.

Pronađena Milica (19) iz Zrenjanina, tinejdžerka se nalazi kod dečka

Izvor: Telegraf.rs

Luftika

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Svi bolesni. Zatucani. Nepismeni (nije isto što i neobrazovani). Uči, osamostali se, pa ceni sebe. A drugi nisu obavezni u tvom životu. Ljudi te cene kad ih gaziš.

2.6K Shares
2.6K Shares
Share via
Copy link