Kolumne

Ako Dabovićka ne bude postavljala golišave fotke, našu decu čeka svetla budućnost

milica-dabovic-instagram-2
Foto: Instagram/stefanovamama13

Uspalila se rulja da komentariše izjavu Milice Dabović kako je „stalno širila noge, davala, volela“ o čemu je pričala u nekoj neumirućoj emisiji na Pinku koja provocira svojim sadržajem i najglupljeg čoveka. Između ostalog rekla je da kada bi sada morala da bira, pre bi izabrala čoveka koga manje voli ali da ima brdo para, nego onog koji nema para ali ga voli jako.

Okej. Otvorila je i svoj profil na Onlyfans gde postavlja svoje fotke u minijaturnom donjem vešu. To je radila i na instagramu, sama za džabe, što u principu znači da je napravila bolji potez, ako se to tako može nazvati.

Bokte, komentara kao da od Milicinog izbora partnera i „širenja nogu“ zavisi sudbina ove zemlje. Ukoliko ne bude postavljala golišave fotke naše generacije će imati svetlu budućnost. Sudba ovog društva zavisi od prodaje pornografskih fotki Dabovićke, uz svaki iznošeni komad garderobe koji takođe prodaje. Koga briga? Zaista koga briga? Osim Sanje Marinković koja emituje splačine skupa sa svim ostalim splačinama na Pinku.

Ako će zakopčana Dabovićka uticati na direktan pad potošačke korpe, pa hajde i da razumem toliku pompu oko njenih fotki, izjava, dupeta golog, odgoja deteta, biranja bogatog partnera. Ovako, prazna se slama mlati.

Sugerisali su mi da napišem i osvrt o izjavi Milana Popovića koji je nešto opet baljezgao o Severini. Neću. Nek sazna moj dragi urednik, ovde, sada, da neću. Nisam Severina, nemam dete sa Popovićem, ne zanimaju me. Ako on treba da mi bude odskočna daska da bih bilo kome rekla kako muškarci ne smeju da postupaju, bivši muževi, očevi dece, onda bolje da to učinim bez odskoka, sa mesta.

Kurva banda dobila sav prostor, guše vazduh gore od industrije teške, priljubili tupave mase za ekran, zarađuju na njihovoj tupavosti.

Hvatam ljude na ulici da se svađaju na „zadrugarski“ način, dobro je dok oči jedni drugima ne vadimo. Ili vadimo? Ili se ne stigne do očiju, jer ide odmah nožekanja u srce, leđa, metak u glavu.

Otvoriti nalog na Onlyfansu je možda i manje pogubno od jebanja sa partijskim liderom za posao, u tajnosti, bez fanova, iza navučenih zavesa. To što ovakve stvari nisu za „Onlyfans“ ne znači da su moralne. Ali svako prema kapacitetu i rastegljivosti želuca.

Moje dete sutra slavi sedmi rođendan. Volela bih da se kao devojka nikad ne pokoleba zbog novca da uradi nešto zbog čega će se osećati loše, poniženo, iskorišćeno. Osuda drugih nije bitna. Drugi osuđuju i kad si vredan, talentovan, uzoran, čestit. Posla rulje. Važan je sopstveni osećaj u stomaku.

A ako Dabovićkin stomak vari fino, ne vidim razlog zbog čega bi njena izjava danas bila jedna od najkomentarisanijih.

Jovana Kešanski

Ja sam novinar, kolumnista. Nisam zapisničar. Prenosim svoje utiske o onome što me pokrene.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
367 Shares
367 Shares
Share via
Copy link