Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za septembar 2023. godine

horoskop-septembar-osmeh-jesen

Mesečni horoskop za septembar 2023.  sa sobom nosi retrogradni hod planete. Biće ovo period kada ćemo dobro razmisliti o nekim odlukama i preispitati svoje lične ciljeve.

Važno je ostati hladne glave kako ne bi ušli u konflikt sa okolinom umesto da preispitujemo sami sebe. U narednim redovima predstavljamo vam mesečni horoskop za septembar, iskoristite astrološke aspekte u svoju korist.

Saznajte šta su nam zvezde spremile na polju ljubavi, posla i zdravlja, u narednim redovima!

OVAN

Posao

Na poslovnom planu vas očekuju promene, stremite ka novim poslovnim uspesima. Nemojte ulaziti u konflik sa nadređenima, napravite plan koji će vam ići u prilog. Prva polovina meseca savršena je za poslovne sastanke, pregovore, razgovore za posao.Aktivirajte se i pronađite posao u skladu sa svojim znanjem i afinitetima. Sredinom meseca moguća je manja finansijska kriza, dobro se organizujte, piše Mogu ja to sama.

Ljubav

U prvoj nedelji septembra završava se retrogradni hod Merkura, fokus je na komunikaciji. Imate priliku da rešite nesuglasice sa partnerom, tako da se zbližite. Pokušate da sagledate drugu stranu priče i priznate svoje greške. Pred slobodnim Ovnovima je prilika za pomirenje sa osobom iz prošlosti, razmislite da li je vredno truda. Usresredite se na komunikaciju, septembar vam pruža priliku da uskladite odnose sa prijateljima i porodicom.

Zdravlje

Očekuje vas dobro zdravstveno stanje.

Horoskop otkriva zašto vam propadaju veze i zašto ne možete da pronađete ljubav svog života

Čitajte Luftiku na Google vestima

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

146 Shares
146 Shares
Share via
Copy link