Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za Ribe, april 2016: izlazak iz zone komfora

Iako ste skloni melanholiji, ovog meseca će vam ljubav doneti pozitivne stvari.

Već 6. i 7. aprila će Ribe koje su u vezi praviti zajedničke planove ili čak planirati zajednički život.

Ribe koje su slobodne će biti okružene pozitivnom energijom 12. i 13. aprila, ukoliko se osećate dovoljno hrabri možete pozvati i osobu koja vam se duže vreme sviđa na sastanak. 14. aprila ćete se osećati smelo i postavljaćete pitanja osobi koja vas zanima na osnovu kojih ćete znati da li je to prava stvar. 18 aprila osobe rođene u znaku Ribe koje su u braku će shvatiti da su im emocije jednako jake kao i dana kada su se zaljubile u svog partnera, a da je veza još čvršća.

Pravljenje novih planova će samo zacementirati vašu vezu i dati joj još čvršće temelje. 22. probajte da uradite nešto što je nekarakterištično za vas. Izazvaće bujicu smeha i kod vas i kod partnera.

Posao

ribe-horoskop-sreca
Pixabay.com

U aprilu će vam se na poslovnom planu sve odigravati sporo, fokurisani ćete biti na detalje i sve će se dešavati u etapama. Od sredine meseca vodite računa šta potpisujete. Dobro čitajte ono što je napisano sitnim slovima. 4. april vam je srećan dan. Ako tražite posao šaljite CV čak i na poslove koji vam nisu interesantni, možda otkrijete novo polje interesovanja. Između 12. i 13. aprila ćete doći u posed važnih informacija. Izbegavajte tračeve. 21. i 22. aprila će se pojaviti neke opcije koje ranije niste primetili, samo u novom svetlu. 28. ćete biti kompetitivni.

Ne libite se da pokažete svoj šarm i kreativnu moć. I sledećeg meseca će tempo biti spor i stvari će se odvijati polako, taman da možete sve da izanalizirate.

Zdravlje

Zdravlje vam je odlično, zračite od zdravlja i sreće, a 8. ćete se osećati posebno moćno.

Pročitajte godišnji horoskop za Ribe

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link