Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za oktobar 2023. godine

horoskop-oktobar-zena-foto

Mesečni horoskop za oktobar 2023. donosi uzbuđenja i promena na poslovnom i ljubavnom planu. Naše strpljenje će biti na ozbiljnoj probi. Otvoriće se prilike za nova poslovna iskustva, dok će nekim znakovima na ljubavnom planu konačno početi da cvetaju ruže.

Pogledajte šta vam donosi mesečni horoskop za oktobar 2023.

OVAN

Posao

Mesečni horoskop za oktobar 2023. godine donosi želju za napredovanjem, ali na nekom novom radnom mestu. Ukoliko već dugo osećate da stojite u mestu, ovo je mesec kada ćete odlučiti da izađete iz zone komfora. Poslušajte svoju intuiciju, ishod ide u vašu korist. Povoljni aspekti za Ovnove koji se bave privatnim biznisom. Krajem oktobra možete da očekujte novčani dobitak ili trajno poboljšanje finansijske situacije. Za vas “nema zime”.

Ljubav

Turbulentan početak meseca. Zauzete očekuju sukobi sa partnerom oko neraščišćenih računa iz prošlosti, dok će slobodni ponovo ući u kontakt sa osobom iz prošlosti. Sredinom oktobra povedite računa o komunikaciji. Reči izgovorene u afektu mogu da eskaliraju u ozbiljan sukob i prekid kontakta sa bliskima. Budite otvoreni i strpljivi za pronalazak rešenja. Krajem meseca bićete rasterećeniji, raspoloženje se popravlja, piše Naj Žena.

Zdravlje

Dobro se osećate. Odličan period za uvođenje fizičke aktivnosti.

Kineski horoskop za oktobar 2023. godine: Pacov postiže veliki uspeh, Konj u ozbiljnim problemima

Čitajte Luftiku na Google vestima

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

170 Shares
170 Shares
Share via
Copy link