Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za oktobar 2022. godine

portret-devojka-jesen

Prvi jesenji dani donose uzbudljive trenutke na astrološkom polju. Šta su nam zvezde pripremile, koje dane je bolje da provedemo u krevetu, kad da se dodatno aktiviramo pokazaće veliki mesečni horoskop za oktobar 2022. godine.

Ovan

Posao

Dragi Ovnovi, oktobar mesec će za vas biti veoma važan iz nekoliko razloga. Na prvo mesto stavljate međuljudske odnose, uspećete se nametnuti kao autoritet i bićete u prilici da stanete između dve zavađene strane u kolektivu i da utičete na njihov bolji odnos.

Moguće napredovanje ili bolja poslovna ponuda.

Ljubav

Ako ste u vezi ili u braku, imajte na umu da je ovo odnos dve osobe i da morate misliti na potrebe druge strane, u suprotnom, biće sukoba. Slobodni pripadnici vašeg znaka će biti u prilici da promene svoje emotivni status, posebno zbog pojačane društvene aktivnosti, a romansa se može desiti i tokom putovanja.

Zdravlje

Vitalni ste.

Ljubavni horoskop: Kompatibilnost horoskopskih znakova

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

186 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap