Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za oktobar 2021. godine

devojka-jesen

Oktobar 2021. će se pokazati kao jedan od najplodnijih jesenjih perioda. To je zbog činjenice da će veći deo meseca proći tokom rastućeg meseca. U ovom trenutku lunarni uticaj jača i možete računati na snabdevanje energijom od ovog nebeskog zaštitnika.

Uprkos tendenciji promene, nagle promene posla mogu negativno uticati na vaše radno raspoloženje. Ali, sa potrebnom pažnjom, stvoriće se povoljno okruženje za napredovanje u karijeri.

Horoskop ukazuje da će najuticajnija sazvežđa biti Devica, Jarac i Bik. Mesec će naizmenično i glatko prolaziti kroz njih tokom oktobra. Odgovornost, štedljivost, tačnost i posvećenost biće relevantni u svim aspektima života.

OVAN

Ljubav

Bračni život biće nestabilan i raspravu o finansijskim pitanjima treba rešiti sporazumno. Poslednja nedelja u mesecu neće biti skladna i morate da pravite kompromise radi partnerskih odnosa.

Sačekajte pre nego što planirate dete. Samci će biti u dilemi kada su ljubavni odnosi u pitanju. Važno je da morate doneti odluku. Ako je potrebno, možete potražiti pomoć porodice i prijatelja.

Posao

Sjajni poslovni izgledi. Pozitivno poslovno okruženje i dobar odnos sa saradnicima i upravom će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve. Imaćete slobodno vreme za bavljenje društvenim i duhovnim aktivnostima. Profesionalne sposobnosti mogu se poboljšati dobrim programima obuke.

Zdravlje

Horoskop Ovna predviđa sjajne izglede za zdravlje. Zvezdane pozicije su povoljne i nikakve hronične bolesti neće stvarati probleme. Dobro zdravlje čini vaš temperament divnim. Neophodno je da se pridržavate programa vežbanja da biste održali svoje blagostanje.

Svi strahovi horoskopskih znakova

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

285 Shares
285 Shares
Share via
Copy link