Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za oktobar 2019. godine

Oktobar slovi za mesec velikih promena i mnogobrojnih iznenađenja. Mesečni horoskop za oktobar 2019. nam donosi nove ljubavi, ali i svađe.

U otobru prelazimo iz leta u jesen, pa će i zdravlje biti promenljivo. Iz tog razloga posebno obratite pažnju na svoje telo i pažljivo slušajte signale koje vam šalje. Mesečni horoskop za otkobar 2019.  otkriva koga očekuju noviteti na poslovnom, a koga na emotivnom planu.

Ovan

Posao

Tokom oktobra tranzitno Sunce boravi u vašem prirodnom sedmom polju I jedan od vaših najvećih prioriteta će biti odnos sa drugim ljudima, to podrazumeva I međuljudske odnose na polju posla. Kada su vaše lične finansije u pitanju, oktobar donosi iznenadne troškove koji će se ticati partnerstva, bilo da je poslovno partnerstvo u pitanju ili jednostavno partner traži vašu finansijsku podršku. Pripazite na međuljudske odnose na polju posla, ne ulazite u rasprave koje će se u suprotnom sigurno pretvoriti u sukob. Biće provokacija ali ne reagujte.

Ljubav

Ovnovi koji su zauzeti su u prvoj nedelji meseca oktobra u relativno dobrom odnosu sa voljenom osobom, jer se poljem koje predstavlja partnerstvo kreće planeta harmonije I sklada. Ipak, tu se sada nalazi I Mars koji uvek predstavlja akciju, ali I sukob, nervozu I zato je neophodno u danima koji su pred vama voditi računa na koji način komunicirate sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, za veliku većinu vas ovo  će biti kvalitetan period jer ćete biti društveno aktivni a I prijatelji će insistirati na tome da se aktivirate u tom smislu. Sada će se u vašem životu pojaviti osoba sofisticiranog izgleda I ponašanja koja će vam odma privući pažnju. Moguća je strastvena avantura koja će vremenom prerasti u pravu romansu.

Zdravlje

Moguće su sitne hirurške intervencije a pazite se infekcija mokraćnih kanala.

Pročitajte i nedeljni horoskop za vaš znak

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

OGLAS

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.
633 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook Messenger
  • Viber
  • Pinterest
  • More Networks
633 Shares
Copy link