Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za novembar 2020. godine

Ovan neispavan, Bik servilan, Blizanci očekuju novac, Rak pred novom ljubavi, Lav popravlja finansije, Devica sumnja u partnera, Vaga mnogo troši, Škorpija se nada unapređenju, Strelac ima problem s nesanicom, Jarac čeka novac, Vodolija u sukobu s partnerom, a Ribesklone skandalima.

Pred vama je mesečni horoskop za novembar 2020. godine.

Ovan

Posao

Vi ste jedan od onih horoskopskih znakova koji već dugo trpe ogroman pritisak, s obzirom na to da da je veliki broj planeta u napetom aspektu sa vašim Suncem I na sve to, Mars je već dugo krstati vašim poljem ličnosti, retrogradan je, do četrnaestog novembra, kada okreće u direktan hod.

Iako ste na izmaku snage I živaca, dobro se držite I tako će biti I u narednim nedeljama.

Kontrolišete svoj temperament, zauzdavate se I to je najbolji stav koji sada možete zauzeti. Pred vama je kulminacija kada je posao u pitanju, sa svih strana stižu pozivi I želećete svima posvetiti dovoljno pažnje. Ovnovi koji su u potrazi za poslom, sada imaju sreće na ovom polju.

Ljubav

Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom se popravlja. Partnerstvo je opuštenija, intimnija teritorija na kojoj možete pokazati emocije ali I agresiju, međutim, planeta ljubavi prolazi ovim poljem I sada ste skloni balansu I harmoniji. Umorili ste se od prepirki I prija vam pažnja voljene osobe.

Slobodni pripadnici vašeg znaka će uz pomoć Venere u Vagi ali I uz dozu strpljenja, imati priliku da uplove u vezu, koja na samom početku trpi izazove. Od vas zavisi kako će se priča odvijati u budućnosti.

Zdravlje

Na polju zdravlja, prisutna je neispavanost, tu je I umor I pad koncentracije. Čuvajte se povreda.

Nedeljni horoskop od 26. oktobra do 1. novembra 2020. godine

Čitajte Luftiku na Google vestima

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: [email protected] FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

934 Shares
934 Shares
Share via
Copy link