Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za mart 2016. godine

Mesec mart nosi početak novog proleća. Sve miriše u vazduhu na cveće i nove ljubavi. Šta nam donosi ovaj mirišljavi mesec, šta kažu zvezde?

OVAN

Posao: Novi planovi donose nove promene, a za to je potrebno i vi da se menjate. Nedostaju vam finasijska sredstva, pa morate naći nove izvore sredstava. Nemojte dolaziti u sukobe sa poslovnim partnerima.

Ljubav: Vaši poslovni potezi utiču na vaše emotivne odnose sa partnerom i porodicom.

Zdravlje: Smanjite stres i nervozu.

BIK

Posao: Bolje poslovne prilike vas čekaju u mesecu martu. Novi ugovori i planovi vam se već smeše. Ukoliko ste spremni na nešto novo i na usavršavanja čekaju vas dobre poslovne šanse.

Ljubav: Sada već razmišete o ozbiljnijim varijantama i smirivanju. Možda je ovo proleće idealno za takve poduhvate.

Zdravlje: Dobro se osećate.

smeh-znak-horoskop
Izvor: Pixabay ©

BLIZANCI

Posao: Tražite nove mogućnosti i nemojte odustajati. Šaljite mejlove na konkurse, a ako ni to ne uspeva probajte da osnujete porodičnu firmu. Nije sve izgubljeno, još uvek imate dovoljno ambicija da uspete u svemu što ste zamislili.

Ljubav: Vaša veza napreduje i ima budućnost. Vi se u njoj osećate srećnim i voljenim, a možda je sada vreme za nove korake.

Zdravlje: Osećate se odlično.

RAK

Posao: Očekuje vas veliki napredak na poslovnom planu, ugovori, ponude čak i nove mogućnosti u inostranstvu. Ovog meseca marta možete očekivati i priliv novca.

Ljubav: Partner i prodica u vama vide jaku osobu spremnu da se izbori sa svim problemima zbog čega ste im vi jedini oslonac.

Zdravlje: Više spavajte i odmarajte.

Idi na sledeću stranu >

 

covid 19 kontakt desk

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link