Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za maj 2022. godine

devojka-suncokret

Očekuje vas lepa sezona, ali šta ona za vas donosi? Šta će vam preokrenuti život, porodicu, ljubav, kakva su predviđanja?

Vreme je da usvojimo novi ritam svakodnevnog života, na primer, posle dugog radnog dana, dobro se provedemo i opustimo, sa prijateljima ili porodicom, dok uživamo u lepoti koju nam nudi Maj.

Period je ohrabrujući, dolaze velike promene. U mnogim oblastima, maj je mesec obnove. Jupiter završava svoj boravak u znaku Riba. Stoga je vreme da znaci vode i zemlje iskoriste poslednje prilike koje će im doći!

Za motivaciju mogu da računaju na Mars, koji je takođe u Ribama, i na Sunce u Biku. Zahvaljujući ovim blagotvornim uticajima, neki će dobiti podršku u poslednjem trenutku. Ostali će moći da se upuste u projekat koji im je važan.

Za one koji su se kolebali poslednjih meseci i još uvek oklevaju da prihvate ono što im se nudi, toplo se preporučuje da se saberu ako žele da njihova situacija krene u pravom smeru.

Što se tiče znakova vazduha i vatre, oni će od 11. maja biti oduševljeni prelaskom Jupitera u Ovna. Pod ovim okolnostima, rigorozni i podrugljivi efekti Saturna će biti ublaženi.

Planeta sreće i ekspanzije doneće im novu dinamiku. To će dati podsticaj onome što su radili mesecima.

Evo i mesečnog horoskopa za svaki znak za maj 2022. godine:

Ovan

Posao

Dragi Ovnovi, mesec maj će za vaš horoskopski znak biti veoma dinamičan, s obzirom na to da ćete se snažno zalagati za svoja uverenja, od kojih nećete odustajati, a usput, učinićete sve da nametnete svoj sistem vrednosti. Takođe, ovo je period u kojem ćete biti orijentisani na finansije, kroz ulaganja ali i kroz troškove, a sve to kulminira tokom sredine meseca, što će izazvati zadovoljstvo ali i malu dozu zabrinutsti, koja je prolaznog karaktera.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili u braku, odnos sa voljenom osobom je stabilan, jer je planeta harmonije u vašem znaku, međutim, povremeno se javljaju sukobi i to izazvani s vaše strane, a razlog je nedostatak razumevanja i tolernacije. Ako ste slobodni, ovo je period u kojem plenite svojom pojavom i zahvaljujući posebnom šarmu, vi imate priliku promeniti svoj emotivni status.

Zdravlje

Na polju zdravlja, povedite računa o načinu ishrane a san može biti narušen.

3 horoskopske kombinacije iz kojih se rađaju najlepša i najuspešnija deca

Bik

Posao

Dragi Bikovi, ulazite u novu životnu fazu, baš u ovom mesecu. Eklipse su u vašem znaku, jedna se desila krajem aprila a druga se dešava šesnaestog maja. Tokom ovog perioda mnogi pripadnici vašeg znaka započinju važne poslovne projekte, pronalaze posao ili prave promene na svim poljima. Druga polovina meseca može doneti probleme sa platnim prometom, kašnjenje određenih finansijskih sredstava i zbog toga ćete biti zabrinuti.

Ljubav

Na polju ljubavi, ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom, tokom ovog meseca je poprilično naelektrisan i imaćete želju da nešto promenite. Ukoliko želite razgovor sa voljenom osobom, učinite to na samom početku meseca. Slobodni pripadnici vašeg znaka, sa planetom ljubavi u polju tajni, maštaju o idealu, ali će se za vas zainteresovati osoba koja nije transparentna kada je njen emotivni status u pitanju.

Zdravlje

Povedite računa o vitalnosti i ne izlažite se većim fizičkim naporima.

3 horoskopske kombinacije iz kojih se rađaju najlepša i najuspešnija deca

Čitajte Luftiku na Google vestima

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: [email protected] FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

347 Shares
347 Shares
Share via
Copy link