Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za jul 2022. godine

horoskop-par-more

Ovog jula dozvolite vašem srcu da vas odvede ka novim visinama. Mesec će početi sa dozom senzitivnosti kada Merkur uđe u znak Raka, 5. jula, što će prouzrokovati da insistirate na intuitivnom, umesto na intelektualnom pristupu životu.

Kada se energični Mars u istom danu sretne sa prizemljenim Bikom, vaš nagon i motivacija će postati spori i stabilni. Bićete motivisani da se fokusirate na napredak, a ne na pokretanje novih planova.

Ambiciozan pun Mesec u Jarcu izlazi 13. jula, stvarajući uslove da konačno postignete zacrtani cilj ili dođete do prekretnice na kojoj ste radili ove godine.

Pripremite se i za intimne promene u svom ljubavnom životu. Počevši od 17. jula, nežna energija Venere u Raku će povećati vašu potrebu za intimnošću i negovanjem veze, ali pazite se pojačanih osećanja pohlepe ili ljubomore.

Kada Merkur — planeta razmišljanja i komunikacije — uđe u Lava, 18. jula, pustićete da vas srce vodi i nećete razmišljti svojom glavom. Zbog ovoga bi se moglo desiti da vam se ponos nađe na putu sposobnosti da pravite kompromise.

Retrogradni Hiron počinje 19. jula, podstičući vas da razmislite o nesigurnostima u vezi sa vašim identitetom i izgledom, omogućujući vam da se osnažite i prihvatite svoje nesavršenosti.

Srećom, početak blistave sezone Lava, 22. jula, uticaće na podizanje vašeg samopouzdanja. Sezonska promena učiniti da vas voljene osobe  ohrabre kada posumnjate u sebe. Pod mladim mesecom u Lavu, 28. jula, nove prilike da poslušate svoje unutrašnje dete će vas inspirisati da stavite sopstvenu sreću na prvo mesto.

Razmislite o propuštenim trenucima i prilikama, koji su vas mimoišli zbog nedostatka vere u sopstvene mogućnosti, pošto Jupiter – planeta sreće i ekspanzije – počinje svoje retrogradno delovanje kroz Ovna istog dana.

Srećan rođendan, Lave!

Ovan

Na ivici ste postizanja velike prekretnice u karijeri. Ovo će vam dati dodatni podstrek samopouzdanja, neophodan da biste počeli da dajete prednost uživanju nad radom.

Vreme je da ponovo počnete da živite za uzbuđenje – fokusirajte se na hobije i strastvene projekte koji inspirišu vaše unutrašnje dete.

Međutim, budite spremni za retrogradni Jupiter 28. jula, koji će vas naterati da razmislite o tome ko ste zapravo i koliko ste napredovali ove godine.

Bik

Najveći izazov ovog meseca biće rad na komunikaciji, nakon što su vam povredili osećanja. Otvorite se, umesto da se emocionalno zatvorite, slušajte druge i proširite svoje vidike o tome kako možete ispoštovati sospstvena osećanja, a da ne povredite druge ljude.

Mlad mesec u Lavu, 28. jula, podstaći će vas da se upustite u isceljenje svog unutrašnjeg deteta, tako što ćete više verovati u sebe i raditi na svom samopoštovanju.

Blizanci

Prihvatite fizičku, emocionalnu i finansijsku podršku koja ovog meseca stiže od drugih. Primetićete da što više pokažete posvećenost da postanete bolja verzija sebe, to će drugi ljudi više želeti da vas podrže.

Kada Merkur pređe u Lava, 19. jula, osećaćete se potaknutim da zadržite otvoreno srce i optimističan pogled, a da ne ignorišete upozorenja u razgovorima sa drugim ljudima.

Rak

Za vas je jul mesec ljubavi! Pripremite se da ovog meseca provedete više vremena sa svojim voljenima. Glavni prioritet biće vam da otvorite dublje nivoe poverenja i intimnosti.

Veća pažnja i briga kojom vas drugi obasipaju uticaće da razmislite da li su vaši odnosi postali suzavisni. Samospoznaja je ključ da bi se osećali bezbedno i voljeno, uz održavanje zdravih granica.

Lav

Naporan rad i zalaganje će se konačno isplatiti ovog meseca. Postići ćete lični cilj u pogledu posla ili dobrobiti, koji će ublažiti pritisak odgovornosti koji osećate.

Kako se približavamo sezoni Lava 22. jula, primetićete da vaši najmiliji ulažu veće napore da vas učine srećnim, podstičući vas da budete ono što zaista jeste.

Devica

Vreme je da prestanete da budete prijatelj koji brine o svima i dozvolite ljudima da vas uteše. Prihvatite ljubav koja vam stiže od drugih i nemojte je dovoditi u pitanje. Srušite sopstvene zidove kako bi uspeli da se iskreno predstavite ljudima kojima verujete.

Ovog meseca ćete se suočiti sa novim prilikama da istražite svoju prirodu i konačno shvatite zašto imate podsvesni instinkt da prikrijete svoja prava osećanja.

Vaga

Nakon što ste proveli toliko vremena gradeći čvrstu osnovu u svom životu – prijatnu kućnu atmosferu i harmonične porodične odnose, vreme je da se fokusirate na prijateljstva.

Vodićete aktivniji društveni život, pa ćete se naći u centru svog okruženja kada otpočne sezona Lava 22. jula. Međutim, prvo će vas retrogradni Hiron 19. jula podstaći da razmislite o svim nesigurnostima koje se pojavljuju u vašim bliskim odnosima.

Škorpija

Moguće da se čvrsto držite nekog uverenja, iako vam je život pokazao da vaša intuicija nije uvek tačna kada u pitanju sopstvene emocije. Vreme je da počnete da sagledavate stvari kakve jesu, umesto onoga kakve želite da budu.

Težak početak meseca biće olakšan početkom sezone Lava, 22. jula, a fokus će vam se usmeriti ka tome da zablistate na radnom mestu i naučite kako da budete istinski lider i primer drugima.

Strelac

Vaš fokus će ovog jula biti na oporavku od prošlosti. Dozvolite sebi da istražite dubinu sopstvenih osećanja, umesto da si uskraćujete slobodu za snažnim emocijama.

Vaša posvećenost unutrašnjem isceljenju će se isplatiti, omogućavajući vam da verujete u sebe, budete iskreni o sopstvenim iskustvima, da se osećate snažno i imate samopouzdanja iznutra, baš kao što delujete spolja.

Jarac

Poverenje u ljude i postavljanje granica u vašim odnosima biće lakše ovog meseca, zahvaljujući novootkrivenoj predstavi o tome ko ste i šta zaslužujete.

Nakon punog meseca u Jarcu, 13. jula, vaš fokus će se okrenuti ka tome da se okružite ljudima koji vas razumeju i cene. Ako je neko izneverio vaše poverenje ove godine, možda ćete morati da uložite dodatni napor da pokažete ranjivost i ostanete otvorenog srca.

Vodolija

Ako ste se nedavno osećali frustraciju što ne napredujete u svom životu, vreme je da prihvatite ograničavajuća uverenja koja onemogućuju lični razvoj.

U trenucima sumnje i nesigurnosti, oslonite se na podršku najboljeg prijatelja ili partnera i zapamtite da vas to ne čini manje nezavisnim ili sposobnim.

Ribe

Vaša dugotrajna očekivanja bi se konačno mogle ostvariti ovog meseca, čime ćete staviti kraj na period u kojem ste samo radili, bez trunčice zabave u životu. Konačno je došlo vreme za promenu fokusa.

Proslavite vreme i trud kojiste uložili u ostvarenje vaših snova. Zatim vratite ravnotežu u svoj život tako što ćete posao obavljati olako, pratiti svoje srce i pružati svoju ljubav i podršku ljudima oko sebe kojima je potrebno samopouzdanje.

Ljubavni horoskop: Kompatibilnost horoskopskih znakova

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

786 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap