Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za januar 2023. godine

mesecni horoskop januar

Ovan orijentisan na karijeru, Bik stabilno, Blizanci u sukobu s partnerom, Rak privlači starije, Lav vredno radi, Devica u harmoničnom odnosu sa saradnicima, Vaga originalna, Škorpija mora da pravi kompromise, Strelac ima velike troškove, Jarac ne posvećuje dovoljno pažnje voljenoj osobi, Vodoliji slede veoma prijatni momenti sa voljenom osobom, Ribe optimistične.

Pred vama je mesečni horoskop za januar 2023. godine:

Ovan

Posao

Tokom januara ćete biti orijentisani na svoj ugled ali i na karijeru i sigurno je da ćete se istaći u okviru kolektiva. Na površinu će isplivati zaostale obaveze, što će vas opteretiti ali ne i uznemiriti.

Sporazumevanje sa saradnicima nije najkvalitetnije. Moguća obnova poslovne saradnje.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili u braku, sukobljavate se sa voljenom osobom oko sitnica, zato je preporuka da imate malo više takta.

Slobodni pripadnici vašeg znaka žele privući pažnju uticajne osobe, u čemu ćete bitj uspešni, ako budete dovoljno strpljivi.

Zdravlje

Osetljiv respiratorni sistem.

Svaki znak Zodijaka u 2023. godini ima 3 važna cilja koja im mogu promeniti život

Čitajte Luftiku na Google vestima

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: [email protected] FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

358 Shares
358 Shares
Share via
Copy link