Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za januar 2022. godine

mesecni horoskop januar

Ovan u sukobu s autoritetima, Bik oseća pozitivne promene, Blizanci zabrinuti zbog dugova, Rak fokusiran na posao, Lav optimističan, Device žive u prošlosti, Vaga umorna, Škorpiju očekuju beneficije, Strelac u riziku od povreda, Jarac pred novom vezom, Vodolija ulazi u tajnu vezu, a Ribe pod stresom. Pred vama je mesečni horoskop za januar 2022. godine.

Ovan

Posao

Dragi Ovnovi, januar mesec vam donosi veliku aktivnost, dinamiku i orijentisanost na karijeru, poziciju, autoritete… veliki broj planeta i zemljanom znaku, posebno u prve tri sedmice meseca, će napraviti napet aspekt na vaš horoskopski znak, što će vas motivisati za rad, planiranje novih projekata, ali će doneti i nesporazume i sukobe sa autoritetima. Biće vam potrebno mnogo više truda nego inače da se sporazumete s okolinom, ali ćete ipak biti pogrešno shvaćeni. Neki Ovnovi razmišljaju o vraćanju na staru poziciju.

Ljubav

Ako ste u vezi ili u braku, voljena osoba je fokusirana na odnose sa svojom rodbinom. U vama će ti izazvati nezadovoljstvo, što ćete i pokazati, a to će biti okidač za početak sukoba koji imaju koren u prošlosti. Ako ste slobodni, često ćete biti u nostalgičnom raspoloženju, a imaćete priliku i da obnovite staru ljubav.

Zdravlje

Povedite računa o cirkulaciji.

Devica, Vaga, Jarac i Vodolija tokom zime 2022. biće glavni junaci nezaboravne ljubavne priče

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: [email protected] FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

488 Shares
488 Shares
Share via
Copy link