Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za februar 2024. godine: Bik u ljubavnom trouglu, Jarac na prekretnici, a Rak pred velikim odlukama

devojka-zima-kapuljaca

Ovan koristi svoj šarm, Biku posao u prvom planu, Blizanci zahtevni, Rak na pravom putu, Lav pažljiv, Devica želi da bude voljena, Vaga samouverena, Škorpija želi da se istakne, Strelac nestabilan i neuhvatljiv, Jarac koristi moć zavođenja, Vodolija kreativna, a Ribe pune ideja.

Šta vašem znaku zvezde u februaru 2024. predviđaju na ljubavnom i poslovnom planu…

OVAN

Vaš šarm radi u društvu; koristite ga da istaknete svoje talente, zasluge i originalnost koja vas razlikuje. Oslanjajte se na Veneru da se mešate sa svojim vernim krugovima, prijateljima s kojima uživate u preoblikovanju sveta.

Vaša sposobnost da iznenađujete vam donosi naklonost na visokim mestima, a vaše društvene veštine vam omogućavaju da zasijate u društvu. Ali, nemojte preterivati.

Imate sve što je potrebno da zavedete, ako ne zloupotrebljavate svoj šarm ili sposobnost iznenađenja, da blefirate kako biste dobili više od onoga što su drugi spremni da vam daju.

Jupiter podržava vašu ekspanziju. Izražavanje vaših talenata može doneti značajne prihode; strpljivo čekajte svoje vreme umesto da žurite.

Ako ste talentovani za inovacije i ako su vaše inicijative privlačne, nemojte upropastiti svoje šanse tako što ćete pretenciozno pokazivati svoju originalnost, koja može biti shvaćena kao ekscentričnost. Nemojte pritiskati svoj profesionalni krug da vas po svaku cenu prati.

3 horoskopska znaka raskinuće u 2024. godini, a njihovoj ljubavi dolazi kraj

Čitajte Luftiku na Google vestima

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
128 Shares
128 Shares
Share via
Copy link