decembar-horoskop-astro
Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za decembar – prosinac 2016. godine

Decembar je mesec u znaku Strelca, a ove godine nas baš u ovom mesecu čekaju nove ljubavi, stari poslovi i nova rešenja. Horoskop za decembar nam donosi neke nove ljubavne momente, ali i nekotrolisane šopinge pred novogodišnje praznike. Koga čeka nova ljubav, a koga prilika za novi početak?

[fliiby]https://flii.by/file/lkdkrkws532/[/fliiby]

OVAN

Posao:

Sukobi koji su izazvani nečijom kritikom, mogli bi vas dovesti u veći problem. Ako vam se desi ovakva situacija, ne reagujte odmah. Razmislite, ipak je sve dobronamerno rečeno. Budite oprezni početkom meseca, Ubrzo vam nailaze mnogo bolji uticaji, koji će vam doneti sve vidove dogovora i kompromisa. Možda i bitan poslovni ugovor. Kako mesec odmiče, očekuju vas sve bolja i bolja dešavanja.

Ljubav:

Nezadovoljstvo porodice izazvano izborom partnera, postepeno popušta. Ne trudite se da dokazujete njegove kvalitete. Dopustite da se sam dokaže i postaće miljenik u vašoj porodici. Ako je došlo do razdvajanja sa voljenom osobom, od sredine meseca kreću kontakti i pomirenja. Bračni partneri koji su upali u ozbiljnu krizu, promenom svog ponašanja ostvaruju sklad. Ovde ipak treba malo više strpljenja, jer vreme radi za vas. Simpatije od strane komšije, mogle bi vas prijatno iznenaditi. Posle prve nedelje, omogućen vam je ulazak u skladnu vezu. Tada ulazite u jedan bitan period koji vam daje veće mogućnosti ljubavnog ispunjenja kroz novi konktakt.

Zdravlje:

Samo budite uporni i izdržljivi ako ste odlučili da ostavite alkohol ili cigarete.

Evo koje znakove najviše volimo>

Luftika

Share Tweet Share Share Follow