Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za decembar 2023. godine

srecna devojka decembar

Mesečni horoskop za decembar 2023. donosi sa sobom pregršt iznenađenja i na ljubavnom i na poslovnom polju. Ulazimo u poslednji mesec u ovoj godini i vreme je za svođenja računa. Pogledajte šta su vam zvezde pripremile.

Tokom decembra očekuje nas razigrana energija Sunca u Strelcu koja kasnije prelazi u toplu, gostomprimivu energiju kakvu ima sazvežđe Jarca.

Godinu iza nas ispraćamo optimistično, mada treba odložiti važne projekte za januar jer će nas Merkurov retrogradni hod pozdraviti u poslednje dve nedelje decembra.

Predstavljamo vam mesečni horoskop za decembar 2023, iskoristite astrološke aspekte u skladu sa svojim ciljevima!

OVAN

Decembar stavlja fokus na poslovnu situaciju, pitanje vaše egzistencije u smislu da li ste prevazišli određene poslovne zadatke. Želite da napredujete tako da ljubavni život možete ostaviti po strani, pogotovo ako ste slobodni.

Slobodni Ovnovi fokusirani su na bolju zaradu, materijalnu sigurnost i prosto ne ulazite u nove ljubavne priče. Svesni ste šta želite!

Pred zauzetima se mogu pojaviti manji izazovi, partner od vas traži da ste mu na usluzi. Ne možete biti toliko drastični , morate naučiti da balansirate privatan i poslovni život. Sredinom decembra izbegavajte svađe, možete reći nešto u afektu i povrediti voljenu osobu. Sam kraj decembra i novogodišnji praznici unose idilu u vaš ljubavni odnos.

Ovnove na polju posla i finansija očekuju promene, pred vama je period u kojem je važno doneti važne životne odluke. Mnogi od vas traže posao, brinuđeni su da promene posao ili osmisle dodatan priliv novca- zarade od svojih hobija.

Ukoliko je vaša poslovna situacija stabilna onda razmislite o dodatnom prihodu, unovčite svoje znanje i veštine i uštedite dodatnu količinu novca. Astrološki aspekti vas iskušavaju, sada se vidi vaša snalažljivost i komunikacijske veštine.

Fokus je na dodatnoj zaradi, tako da decembar nije mesec u kojem treba neracionalno trošiti novac. Ostanite usresređeni kako bi do kraja meseca svoje planove sproveli u delo!

Povedite računa o svojoj kilaži, ostanite u pokretu.

3 horoskopska znaka za koje će decembar biti najgori i najstresniji mesec 2023. godine

Čitajte Luftiku na Google vestima

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

106 Shares
106 Shares
Share via
Copy link