Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za decembar 2022. godine

devojka-zima-kapa-rukavice

Pred nama je poslednji mesec u 2022. godini. Nismo se ni okrenuli, a još jedna godina je ostala iza nas. Kada je reč o astrologiji decembar će biti posebno uzbudljiv za neke znakove Zodijaka. Ovo je mesec u kojima će morati da dones prelomne odluke, kako na polju ljubavi, tako i na poslovnom planu. Biće suza, briga, ali naći će se i razloga za smeh, nove ljubavi i putovanja. Pogledajte šta vam donosi mesečni horoskop za decembar 2022.

Ovan

Posao

Dragi Ovnovi, nastavljate u istom ritmu i tokom decembra meseca i bićete, prvenstveno, orijentisani na lična uverenja, zbog kojih ćete čedto ulaziti u debate sa saradnicima.

Sada je na testu vaša tolerancija a zadatak je da budete strpljivi i taktični.

Novčani izdatak, u smislu podmirenja dugovanja.

Ljubav

Ako ste u vezi ili u braku, od izuzetne važnosti je da se i dalje kontrolišete u načinu komunikacije sa voljenom osobom.

U suprotnom, najmanja provokacija s vaše strane dovodi do sukoba. Slobodni pripadnici vašeg znaka će biti u prilici da otputuju, a ljubav se može desiti upravo sa osobom koja je povezana s inostranstvom.

Zdravlje

Zdravlje je stabilno.

Mesečni ljubavni horoskop za decembar 2022: Emotivni potresi za Bika, Blizanci u vrtlogu strasti

Čitajte Luftiku na Google vestima

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: [email protected] FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

162 Shares
162 Shares
Share via
Copy link