Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za decembar 2021. godine

devojka-sjaj

Decembar 2021. biće ispunjen raznovrsnim i zbunjujućim događajima. Vodenim znacima biće posebno teško da se nose sa neprekidnim prilivom novih odgovornosti. Svetac zaštitnik većeg dela decembra 2021. biće Neptun, odgovoran za inspiraciju, koncentraciju i smirenost. To će aktivirati vaše mentalne i fizičke sposobnosti, pomoći vam da odredite prioritete i usmeriće vas u pravom smeru.

Slušajte glas razuma i mali problemi će se sami od sebe rešiti, a iz neprijatnih situacija možete steći dragoceno iskustvo koje će vam koristiti u budućnosti. Horoskop za mesec decembar 2021. godine preporučuje predstavnicima vatrenih znakova da se prema novim prijateljstvima odnose sa oprezom.

Naročito ako su stranci aktivno zainteresovani za vaš ljubavni život. Preuzmite na sebe rešenje za sve porodične nevolje ili neugodnosti, pa ćete svoju porodicu zaštititi od loših saveta spolja.

OVAN

Posao

Dragi Ovnovi, doza napetosti će vas pratiti tokom prve polovine meseca decembra 2021. godine, što će uticati na vašu porduktivnost a vaš najveći fokus će biti na rešavanju određene krize, koja već neko vreme egzistira u vašem životu. Brinu vas finansije, a suočeni ste sa troškovima koje pokušavate nivelisati, odnosno, umanjiti. Četvrtog decembra, eklipsa u vaše polje uverenja donosi odbacivanje starih obrazaca i dobijanje šanse za novi početak na svim poljima. Druga polovina decembra 2021. je značajno stabilnija, ali povedite računa o zakonskim pitanjima.

Ljubav

Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom se stabilizuje u drugoj polovini meseca, pa se strpite do tada i ne ulazite u konflikte bez razloga. Slobodni pripadnici vašeg znaka imaju priliku da započnu romansu sa osobom kojaj je u redovnom kontaktu sa inostranstvom.

Zdravlje

Zdravlje je stabilno.
Čitajte Luftiku na Google vestima

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: [email protected] FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

394 Shares
394 Shares
Share via
Copy link