Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za decembar 2020. godine

Bik

Posao

vašim prirodnim poljem međuljudskih odnosa, dogovora ali I sukoba, prolazi planeta harmonije, koja se ovde nalazi do petnaestog decembra I za to vreme ćete imati priliku da izgladite narušene relacije, da se predstavite u boljem svetlu I da sklopite važne dogovore. Vaša vladajuća planeta je u znaku Škorpije u prve dve nedelje meseca, pa ćete biti skloni dramama ali I paranoji.

Kontrolišite se. Troškovi koji će vas brinuti su prisutni tokom čitavog meseca.

Ljubav

Na ljubavnom planu, ukoliko ste u vezi ili u braku, veoma ste fokusirani na potrebe voljene osobe, što se tiče prve dve nedelje decembra. Biće vam važno da ugodite partner I zauzvrat dobijate veliku zahvalnost. Druga polovina meseca donosi povećanu strast u odnosu u kojem se nalazite, mada će jedan deo pripadnika vašeg znaka biti izložen krizi koja se tiče partnerstva. Neophodno je zadržati harmoniju da bi se izazovan period prevazišao.

Ako ste slobodni, prilično ste nestrpljivi I umorni od svakodnevice u kojoj se nalazite. Malodušni ste ali u prvoj polovini meseca se vašim poljem javnosti I partnerstva kreće Venera, koja simbolizuje ljubav. Ov je odličan period koji će mnogim slobodnim Bikovima doneti novu ljubav. Na samom početku, ova je priča ispraćena nekom vrstom krize.

Zdravlje

Na polju zdravlja, obratite pažnju na organe za reprodukciju, kao I na cirkulaciju.

Mali horoskop za 2021: Godina pozitivnih promena

 

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
HELENA CUPAĆ

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


340 Shares
340 Shares
Share via
Copy link