Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za avgust 2020. godine

devojka-leto

Ovan u sukobu sa partnerom, Bik pred izazovima, Blizanci napeti, nova veza za Raka, produktivan mesec za Lava, Devica rešava stare probleme, Vaga radi na međuljudskim odnosima, mesec novih početaka za Škorpiju, Strelac ispravlja greške iz prošlosti, Jarac brine zbog finansija, Vodolija sklona raspravama, Ribu muče problemi sa kičmom i srcem. Pročitajte mesečni horoskop za avgust 2020. godine.

Ovan

Posao:

Povoljan aspekt Sunca na vaš horoskopski znak će vam omogućiti da planove sprovedete u delo bez da se ulažu veliki napori.

I dalje ćete biti veoma motivisani za posao ali ćete povremeno morati napraviti retrospektivu obavljenog da biste mogli nastaviti dalje.

Finansije su vam izuzetno važne jer planirate ulaganja. Budite na oprezu.

Ljubav:

Ukoliko ste zauzeti, u vezi ili u braku, odnos sa partnerom će biti obojen nadmetanjem oko autoriteta, što će prouzrokovati sukobe.

Ako ste slobodni, ovo je mesec u kojem imate priliku da promenite emotivni status.

Zdravlje:

vitalni ste, bavite se sportom, iako su moguće povrede.

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
HELENA CUPAĆ

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: profesionalniastrolog@gmail.com FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


650 Shares
650 Shares
Share via
Copy link