Avgust je mesec Lava, a ove godine moće biti izrazito vreo. Horoskop za avgust nam donosi mnoštvo uzbuđenja i prevrata. Neki će otkriti novu ljubav, drugi će se posvetiti hobijima. Neki horoskopski znaci će morati da povedu računa o zdravlju i rizicima.

OVAN

Ljubav

[fliiby]https://flii.by/file/ycnys5w2yus/[/fliiby]

Mesec avgust je za Ovnove u znaku ljubavi i romantike, čemu će doprineti povoljni aspekti 1. avgusta kada ćete se ozbiljno zaljubiti, a ukoliko ste u vezi ponovo ćete se osećati kao na početku veze. Ukoliko ste razmišljali o romantičnom izletu odnosno begu od stvarnosti sa voljenom osobom, 3. 4. i 5. avgust su idealni dani za to. Do nesporazuma i razmirica može doći već 7. avgusta, ali od tog datuma će stvari krenuti na bolje. Na istoj talasnoj dužini ste 16. u mesecu, a 19. avgusta već pravite zajedničke planove.

Posao

Ceo avgust je u znaku drame i saznanja da se ljudi ne ponašaju uvek onako kako se osećaju niti kako se očekuje od njih. Novac će biti osetljiva tema 2. avgusta. Znanja stečena iskustvom koristite 11. i 12. Avgusta i nemojte biti sebični, delite mudrost. Subota, 21. avgust vam je srećan dan što se posla tiče, a ukoliko tražite posao tog dana šaljite CV. Nemojte privatne probleme prenositi na posao, a posebno 30. avgusta, obiće vam se o glavu.

Zdravlje

U avgustu ćete se dobro osećati i bićete u punoj snazi i formi. Vodite računa da se dobro hranite, posebno 10. avgusta, jer ćete se 11. avgusta prekomerno trošiti. Moguće je da ćete 19. avgusta biti pod velikim stresom, ali potrudite se da kanališete negativne emocije i da ih se oslobodite kroz fizičku aktivnost.

Evo koje znakove najviše volimo>

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here