Horoskop Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za april 2022. godine

devojka-prolece

April je prilično magičan i intenzivan. Prva polovina meseca predstavlja okupljanje planeta u Ribama. Venera ulazi u Ribe 5. aprila. Sledi Mars 14. aprila, ali pre toga Jupiter usavršava svoju dugo očekivanu konjunkciju sa Neptunom u Ribama 12. aprila.

Ovi tranziti su poseban razlog zašto smo skloniji bujnijoj mašti, puni nade i idealizma.

Merkur prelazi u Bika 10. aprila, što dovodi naš senzibilitet do utemeljenije i čulne vibracije. Pun Mesec u Vagi je 16. aprila, što je kulminacija onoga što raste od oktobra 2021.

Sezona Bika zvanično počinje 19. aprila kada sunce ulazi u Bika, učvršćujući proleće na severu. Merkur ulazi u svoj matični znak Blizanaca, gde će ostati duži period zbog predstojeće retrogradnosti.

I na kraju, intenzivan kraj meseca je zahvaljujući delimičnom pomračenju Sunca u Biku 30. aprila koje će biti vidljivo samo na jugozapadu Južne Amerike, kao i delovima Pacifika, Atlantika i Antarktika.

Evo i mesečnog horoskopa za svaki znak za april 2022. godine:

Ovan

Posao

Dragi Ovnovi, tokom prve tri sedmice meseca vas očekuje veliki broj poslovnih obaveza i vi ćete ih sada sa velikim entuzijazmom prihvatiti jer vam se vraća volja i želja za akcijom. Izuzetno ste produktivni, a veliki broj pripadnika vašeg znaka očekuje unapređenje ili poboljšanje radnih uslova. Druga polovina meseca je nešto izazovnija, jer će se javitj nervoza ali i doza nestrpljenja, pa pokušajte biti taktični.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili u braku, potrebno vam je malo mira i zbog toga ćete se distancirati od voljene osobe, ali, s druge strane, neki od vas dogovaraju i kraće putovanje zajedno sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici vašeg znaka će tokom aprila biti društveno aktivni, uz dosta novuh poznanstava i imaćete priliku da uđete u tajnu romansu koja je obojena naglašenim strastima.

Zdravlje

Vitalni ste, ali su moguće nesanice.

3 horoskopske kombinacije iz kojih se rađaju najlepša i najuspešnija deca

Bik

Posao

Dragi Bikovi, u prvoj polovini meseca ulažete veliki napor na polju posla ali vas izazovi i prepreke u kontinuitetu sustižu. To vas neće sprečiti da se uhvatite u koštac sa obavezama, samo ćete nešto sporije dolaziti do rešenja i rezultata. Oprezno u kontaktu sa nadređenima. Druga polovina meseca je nešto mirnija i vi sada možete odahnuti. Vaši napori iz prethodnog perioda su primećeni i zbog toga ćete biti nagrađeni.

Ljubav

Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom je napet, bar što se tiče samog početka meseca, jer ćete oboje pokušavati nametnuti svoju volju onom drugom. Pronalazite rešenje i harmonizujete odnos. Ukoliko ste slobodni, za vas se zanima osoba koja je ambiciozna, što će vam imponovati, ali proverite da li je taj neko zaista slobodnog emotivnog statusa.

Zdravlje

Zdravlje je stabilno, ali povedite računa o ishrani.

3 horoskopske kombinacije iz kojih se rađaju najlepša i najuspešnija deca

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: [email protected] FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

619 Shares
619 Shares
Share via
Copy link