Horoskop Horoskopski znakovi

Ovna, Devicu i Strelca od 1. oktobra u ljubavi čeka pakao, vika, suze, rasprave

tuzna-kovrdzava-devojka

Tri horoskopska znaka imaće problema u vezi tokom Mesečevog kvadrata od  1. oktobra 2021. I želeće da poprave loše odnose. Dakle, kako odnos može postati toksičan? Odnosi mogu postati otrovni kada dve uključene strane prestanu da brinu o svom ponašanju.

Ponekad lenjost ili strah od sukoba mogu biti u korenu ove vrste zanemarivanja, ali zanemarivanje je ono što izaziva toksičnost u odnosima, a to, nažalost, u velikoj meri oživljava kada Mesec ima kvadrat sa Marsom. Od 1. oktobra videćemo da se takav tranzit odvija, pa budite oprezni, možda nećete primetiti šta se dešava u vašoj vezi jer ste se oboje toliko navikli jedno na drugo.

Ono što se zaista dešava je da ste oboje pustili otrov, a oboje ste, možda, previše nezainteresovani da bilo šta učinite po tom pitanju.

Ovan

Možda to ne želite da priznate sebi, ali trenutno ste u toksičnoj ljubavnoj vezi, a ono što je još gore je to što igrate veliku ulogu u dodavanju toksičnosti. Nije da niste probali; jeste, samo ste usput odustali, osećajući se umorno od toga da morate uvek ‘pokušavati’.

Teško je održavati stvari u životu, ali stigli ste do onog mesta gde sve što vidite su „njihove“ greške, i da, u pravu ste – oni su krivi, ali i vi ste, Ovnovi. Želite više, ali se plašite da to tražite.
Sva žestoka zabava iz prošlosti sada se pretvorila u rutinu – sve vam se to čini izuzetno osrednjim.

Mesečev kvadrat u Marsu će više otkriti ovaj osećaj u vama i možda će vas oboje naterati da odlučite da razgovarate ili da prekinete to jednom zauvek. Toksično ne znači beznadežno – samo znači da na vezi potrebno raditi.

Devica

Očajnički ste želeli osobu koja je sada u vašem životu. Da, veoma ste u čvrstoj, monogamnoj vezi, a vremenom se ovo partnerstvo pretvorilo u kraljevsko hrkanje. Vaš partner vas više ne zanima, i to zato što je potpuno nezainteresovan.

Iako nije vaš posao da budete hodajuća inspiracija u vezi, ovaj put to morate da uradite. Dakle, pošto niko od vas ne želi da se potrudi, na kraju ćete videti jedno u drugom apsolutno najgore osobine.

I tako dalje i tako dalje. Imate toksičan odnos kojem se apsolutno može raditi i poboljšati ga – ali oslanja se isključivo na vaš trud – da li ćete posao obaviti? Da li će se partner potruditi? Od ovoga zavisi vaš ljubavni život.

Strelac

Toliko se plašite svog partnera da ste se skroz povukli. Više ne želite da se borite i otkrićete da ako iznesete ‘stvari’ na dnevni red, neće biti dobro. Dakle, u osnovi, u vašem odnosu – kako sada stoji – živite u strahu od reakcije druge osobe.

Više vam nije ni stalo da se zauzmete za sebe, otkrili ste da je mnogo lakše samo sedeti. Prihvatili ste osrednjost i sada je to vaš način života. Dakle, ovako izgleda toksična veza, pogotovo sada kada ste i potpuno u mogućnosti da prihvatite napade i izlive gneva vašeg partnera.

Mesečev kvadrat sa Marsom je poput svetla stadiona koje obasjava ono što nije u redu u vašem ljubavnom životu, a ono što nije u redu je što ne radite ništa po tom pitanju. Dakle, vaš partner je možda manijak, a vi ste bez energije, čutite i čekate.

Ovo nije odnos, nekad je bio. Nekada je bilo jako dobro.

Lav, Strelac i Ribe su najveći lenjivci Zodijaka i previše razmaženi za bilo kakav težak posao

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

362 Shares
362 Shares
Share via
Copy link