Horoskop Horoskopski znakovi

3 znaka Zodijaka čija psihička moć raste tokom Meseca u Škorpiji

lepa-devojka

Tri horoskopska znaka čija psihička moć raste u ovom periodu imaju neku vrstu veze sa energijom Škorpiona.

To je jedan od razloga zašto je njihova intuicija najjača kad god planeta pređe osmu solarnu kuću astrologije.

Kada je Mesec u Škorpiji, svi znamo jednu stvar: Vremena će postati emotivna. Želje izlaze na površinu, pa tako i skrivena osećanja.

Čija će psihička moć rasti tokom Meseca u Škorpiji?

Ovan

Ono što ćete možda doživeti od danas je osećaj velike paranoje koja se vrti oko ljubomore i posesivnosti. Verujete da hvatate nešto što ima veze sa vašim partnerom i ne verujete u to.

Vaša izoštrena čula vam govore da su vas lagali, a istina je – vaša čula su u pravu; postoji velika šansa da vas je partner, prijatelj ili rođak slagao.

Na kraju krajeva, i oni su ispod Meseca Škorpije, a imaju i tajne.

Nažalost, sada ste u mogućnosti da otkrijete sve njihove tajne, a to vam se ni malo ne sviđa.

Da je ovo običan dan, oboje ne biste bili toliko okupirani mračnim mislima, ipak je danas taj dan u kojem vladaju mračne sile. Možete li se pomiriti sa onim što ste pronašli? Da, definitivno. Sada krenite dalje. Nema potrebe za svađom.

Bik

U vašem slučaju, psihička moć će vam pomoći. Osećaćete se osnaženi sopstvenom intuicijom. Može se pokazati kao nova ideja koja će vam iznenada pasti na pamet.

Ova ideja vam prikazuje sliku sebe u budućnosti, gde ste srećni i zadovoljni putem koji ste izabrali. Ova vizija će vas inspirisati da današnji dan učinite polaznom tačkom u svom životu.

Kako kažu, “nema vremena poput sadašnjeg” i upravo tako će vas Mesec u Škorpiji pogoditi; poput polazne tačke pomoću koje možete početi da ostvarujete svoje snove.

Možda imate savršene scenarije na umu, ali oni vas samo inspirišu; ovaj tranzit će vas učiniti strpljivijim i punijim poleta nego ikada ranije.

Ovo je veoma dobro vreme za vas da napravite izbor u obrazovanju ili na putu karijere – ta odlučnost Bika, pomešana sa Mesecom u Škorpiji, čisti je materijal pobednika.

Škorpija

Ne postoji ništa u vezi ovog dana što nećete voleti. Ovo je čista divljina Škorpiona – Mesec u Škorpiji, za Škorpiju je kao ostvarenje sna, to je sve što jeste i u stanju ste da izvučete mnogo snage iz ovakvog tranzita.

Ne samo da ćete moći da predvidite ponašanje ljudi, već ćete moći da otkrijete tajne drugih – ako vas to zanima.

Što i radite, jer, pa, vi ste tako mračan znak. S druge strane, kako vaša psihička sposobnost raste, tako će se povećavati i vaša želja za kontrolom, što bi moglo dovesti do sumnjičavosti i manije gonjenja.

Bićete u najgorem stanju tokom ovog tranzita, što znači da ništa neće biti dovoljno dobro za vas. Čudno, uživate u ovoj vrsti pojačane negativnosti, a u vašem svetu ste u stanju da ovo pretvorite u pozitivno iskustvo, makar samo za sebe.

Ova 3 znaka Zodijaka su najnesrećniji u svemu, uvek

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
1.4K Shares
1.4K Shares
Share via
Copy link