Horoskop Horoskopski znakovi

Ovan, Lav i Vaga od 13. juna izlečiće svoja slomljena srca i prekinuti bolne veze

ljubav-bol

Tri horoskopska znaka izlečiće bol u srcu tokom Merkura u Blizancima koji počinje 13. juna 2022.

Kada Merkur u Blizancima pokaže svoj uticaj, osećamo ga u vezi sa našim komunikacijskim veštinama. 13. juna ovaj tranzit je na našem kosmičkom nebu, i na ovaj dan ćemo potpisati ugovore, prekinuti veze, smisliti naš sledeći potez i shvatiti šta funkcioniše u našem svetu, a šta mora da se baci u smeće.

A sve to saznajemo kroz komunikaciju. Govorimo. Dakle, dolazimo do zaključaka.

Kada razmišljamo o tome kako bol u srcu dominira našim životima, duboko u sebi znamo da ovo nije stanje koje može trajati. Iako je moćna, bol u srcu nije nešto što može da traje beskonačno, i zato imamo tranzite poput Merkura u Blizancima, jer je ovo tranzit broj jedan koji će razbiti bol u srcu i učiniti da ona nestane.

Merkur u Blizancima nam donosi lečenje sopstvenim rukama. Danas počinjemo sa velikim lečenjem, ljudi. Vreme je da odemo. Neka bude radost.

Tri horoskopska znaka čija se bol u srcu završava tokom Merkura u Blizancima počevši od 13. juna 2022:

Ovan

Što je dosta – dosta je. Mislili ste da se nikada nećete izlečiti od srčane boli koja je, čini se, sastavni deo vašeg života; smatrate da je ovo vaš teret i da ćete ga nositi dokle god možete.

A onda, dobićete pauzu. Čini se da sav bol koji ste proživeli ima rok trajanja i taj dan je danas.

13. juna ćete se osloboditi izuzetnih boli u srcu i nikada nećete moći da shvatite kako je to učinjeno.

Da, imate pomoć prijateljskog tranzita, Merkura u Blizancima, koji vam je dao snagu da prepoznate svoje isceliteljske moći, ali to je više od toga, možda ste samo bili spremni da sve to pustite, i konačno vam se pokazao kao isceljujuća energija.

Danas ćete prekinuti svoju vezanost za nekoga iz prošlosti, nekoga koga nikada niste mislili da ćete moći da prebolite. Pa ipak, evo vas danas, a njih nema nigde u vašem srcu.

Lav

Bol u srcu će uskoro prestati da bude glavni u vašem životu, i zašto? Zato što tako želite.

Željni ste da radite sa isceljujućom energijom Merkura u Blizancima, ali se takođe osećate prilično samouvereno da ćete na ovaj ili onaj način učiniti da ova bol u srcu nestane.

U ovom slučaju, tranzit samo pomaže, ali sve je na vama.

Želite da se izlečite i ponovo se osećate dobro, ali znate da da biste to uradili, morate pustiti osobu koja je izazvala sav ovaj bol.

Sećanja se vraćaju i počinjete da se sećate kako je ta osoba bila slatka, ali zaustavljate se pre nego što to postane još jedan festival plača, što uvek bude ako provedete previše vremena idući stazama uspomena.

Danas je dan kada objavljujete rat svojoj srčanoj boli, što je pobeda.

Vaga

Bol u srcu danas prestaje. Više nemate izbora jer ste počeli da se osećate kao da ste van kontrole, dopuštajući da dominira vašim životom.

Ne volite da ste van kontrole, a sa Merkurom u Blizancima koji radi na izglađivanju stvari, osećate da možete da shvatite ideju o životu bez bolova u srcu.

Hej, ovaj bol može trajati samo toliko dugo, zar ne? Vaša bol u srcu je privremena i morate se odvojiti od nje što je pre moguće.

Bol je počeo da vas definiše i to mora odmah prestati.

Želite da se vratite svojoj srećnoj ličnosti i ne postoji način da ostanete ‘srećni’ kada dopuštate da vas bol nosi onoliko često koliko to čini.

Dakle, ovo je na vama. Znate da morate to pustiti; nemate izbora. Potonite ili plivajte ili pustite Merkur u Blizancima da vam pomogne da plivate.

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.1K Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap