Svet

Menadžer hotela se ušunjao u sobu gosta i sisao mu nožne prste

dejvid-nil
Foto: Metro Nashville Police Department

Noćni menadžer hotela u Tenesiju je uhapšen nakon što se ušunjao u sobu jednog muškarca i sisao mu nožne prste, saopštila je tamošnja policija, prenosi New York Post.

Dejvud Nil, 52-godišnji menadžer hotela South Hilton u Nešvilu navodno se ušunjao u sobu jednog gosta dok je on spavao. Sve se dogodilo 30. marta.

Kako javlja gradska policija Nešvila, Nil je napravio rezervnu ključ-karticu za tu sobu i ušao u nju oko 5 ujutro.

Gost je policiji rekao da su ga probudila Nilova usta oko njegovih nožnih prstiju. Odmah se sukobio s njim, a policiji je rekao i da ga prepoznaje od dana ranije, kad je ušao u njegovu sobu kako bi mu popravio televizor.

Nil je policiji priznao da je ušao u sobu, ali tvrdio je da je to učinio samo kako bi se uverio da je gost dobro, jer je navodno namirisao dim.

Policija je saopštila kako Nil nije hotelskom osiguranju prijavio da oseti miris dima, a nisu ga osetili ni drugi zaposleni u  hotelu. Ključ sobe nije pronađen, a Nill je istražiteljima rekao da ga je bacio.

Uhapšen je u svom domu u petak, a optužen je za provalu i napad. Trenutno se nalazi u zatvoru uz kauciju od 27.000 dolara, javlja New York Post.

Domino dama prošetala nesvakidašnjeg ljubimca na lancu (VIDEO)

597 Shares
597 Shares
Share via
Copy link