Magazin Srbija

Medicinski tehničar završio na psihijatriji, napadao pacijente i kolege, pominjao demone sa žutim očima

vakcinacija medicinari
Printscreen

Policija u Bogatiću je sinoć, posle drame ispred Doma zdravlja u ovom mestu, uhapsila D.R. (45), medicinskog tehničara u hitnoj službi, zbog fizičkog napada na pacijente i koleginicu I.S. sa kojom je bio u smeni.

Više očevidaca koji su čekali na pregled navodi da je medicinski tehničar mahnito odjednom, ničim izazvan, nasrnuo na jednu pacijentkinju, a potom udario njenog supruga kada je pokušao da je zaštiti.

– Bio je razjaren, urlao je kako mu je dosta svega, spominjao neke vile i demone sa žutim očima i u žutim majicama, prizivao nekoga da dođe. Bilo je strašno, preplašila sam se – ispričala je pacijentkinja koja se zatekla u Domu zdravlja radi hitnog pregleda.

Medicinska sestra I.S. je istrčala iz ordinacije napolje sa namerom da smiri pomahnitalog kolegu, ali je i ona dobila batine.

Nju je udarao, a u jednom trenutku i gurnuo svom snagom tako da je udarila glavom u vrata i pala na zemlju – navode očevici.

Kada se urlajući ustremio na još jednog čoveka koji se zatekao na parkingu, stigla je patrola policije koju je o nesvakidašnjem incidentu obavestio jedan pacijent. Siledžiju su policajci odveli u stanicu, nakon čega je hospitalizovan na psihijatrijskom odeljenju šabačke bolnice. Povređena medicinska sestra, prema nezvaničnim informacijama, ima podlive od udaraca koje je primila i nije životno ugrožena.

Tužilaštvo se još nije izjasnilo o pokretanju krivičnog postupka.

– To je uobičajena procedura s obzirom da je napasnik hospitalizovan. Tužilaštvo će se o kvalifikaciji krivičnog dela izjasniti kada osumnjičeni bude zdravstveno sposoban da bude saslušan – objasnio je izvor Telegrafa.

Izvor: Telegraf.rs

Jedan radni dan glavne setre u Klinici za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
552 Shares
552 Shares
Share via
Copy link