Beograd Magazin

Horor fotografije iz srpskih bolnica pokazuju koliko nam zaista dobro ide

Koliko nam zaista dobro ide i u kakvom stanju je srpsko zdravstvo, pokazuju fotografije Infektivne klinike Kliničkog centra Vojvodine.

Slike hororičnog stanja u pojedinim našim bolnicama objavila je na svom Twitter profilu potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.

Tepić tvrdi da fotografije koje je priložila prikazuju unutrašnjosti Infektivne klinike u Novom Sadu, odeljenja za hirurgiju u bolnici u Smederevu i kupatila porodilišta u Kruševcu.

“Ovo je deo Infektivne klinike u Novom Sadu, bez lifta. Medicinari vuku rukama i nosilima na sprat nepokretne pacijente. Hirurgija u bolnici u Smederevu horor. Kupatila u porodilištu bez tople vode, a klika njih ne obilazi, što ne vidiš toga nema politika”, napisala je Tepić, piše Nova.

 

Podsetimo, ranije je Tepić objavila fotografije za koje, kako tvrdi, prikazuju uslove rada u EPS-u. Prema njenim rečima, radnici na najtežim poslovima u ovoj državnoj firmi su se u nekoliko navrata pobunili zbog nehumanih uslova za rad, ali niko nikada njihove apele nije razmatrao.

“Zaposleni u EPS-u, koji rade na najtežim poslovima nemaju gde ruke da operu. U radnim jedinicama gde su nehumanim uslovi rade i žene, ali niko iz uprave ne vodi brigu o njima”, rekla je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.

Vučić podnosi žrtvu za sve nas i prima vakcinu od prvog proizvođača, ko god to bio

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


generic vignette (DESK luftika.rs)
162 Shares
162 Shares
Share via
Copy link