Italijanski modni bloger, glumac i model Mariano Di Vadio ima preko 100 hiljada pratilaca na Tviteru i 2,5 miliona folovera na Fejsbuku. Njegov blog mdvstyle.com spada među najposećenije na svetu, a Mariano piše o nakitu za muškarce, muškoj modi, sportu, događajima, putovanjima.

mmariano-di-vado-modni-bloger

Mariano je modom počeo da se bavi sasvim slučajno 2007. godine, kada je kao osamnaestogodišnjak, stigao u London. Tada su ga ljudi iz modne agencije zaustavili na ulici i ponudili mu da se fotografiše za magazin.  Napredovao je u modelingu i radio sa nekim od najvećih modnih imena, kao što su: John Galliano, Calvin Klein, Diesel i Roberto Cavalli.

mariano-di-vado-modni-bloger-italija

Dok je bio u Njujorku shvatio je koliko su blogovi značajni kao inspiracija ljudima, pa se i sam odlučio da u martu 2012. pokrene svoj, prvi italijanski blog o muškom stilu MDV Style, a sada se ubraja u jednog od najuticajnijih modnih blogera na svetu. Iako su mu ciljna grupa muškarci, njegov blog prate i žene zbog italijanskog zavodničkog stajlinga, ali i njegovog izgleda.

Marina Mandažić

Lajkujte stranicu Luftika i prvi pročitajte nove tekstove ↴

Podeli
Marina Mandadžić
Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here