saobracajna-nezgoda
Pixabay
Magazin

Mama iz pakla: Izazvala sudar da bi deci dokazala da bog postoji

Amerikanka Bakari Voren uhapšena je nakon što je namerno izazvala saobraćajnu nesreću. Razlog tome je krajnje bizaran. Naime, ona je želela da svojoj deci dokaže da je bog stvaran i da će ih zaštititi.  Majka i dvoje maloletne dece, su nakon udesa prošli su bez povreda.

Vorenova je svojim terenskim vozilom u punoj brzini udarila u betonski stub, a pre same nezgode rekla je svojoj deci da će namerno udariti u stub da bi im dokazala da je bog stvaran i da će ih sačuvati u ako budu imali vere u njega.

Nesreću su zabeležile i sigurnosne kamere koje su snimile ženu kako vozi automobil, u okrugu Gvinet u Džordžiji, pre nego što je svesno skrenula u suprotne trake. Potom je skrenula sa kolovoza i na kraju udarila u betonski stub, koji je izazvao ogromnu materijalnu štetu na njihovom automobilu.

Dvoje dece, starosti pet i sedam godina, bili su na zadnjem delu vozila u u sedištima za decu. Deca su prošla su bez povreda.

Nakon što je policija izašla na mesto udesa, Vorenova je priznala šta se dogodilo. Njenu bizarnu odluku su potvrdila i njena deca, koja su opisala trenutke koji su prethodili sudaru.

Žena nije negirala da je namerno slupala automobil, a u svoju odbranu je rekla da je upozorila mališane da se vežu jer će namerno, u punoj brzini, usmeriti automobil prema betonskom stubu.

Bakari Voren je odmah uhapšena, i biće optužena za ugrožavanje bezbednosti dece. Kaucija za njeno oslobađanje iznosi 22.000 dolara, a do okončanja procesa njena deca će biti kod bake i deke.

„Moglo je biti i gore. Jedina sreća u ovom bizarnom slučaju je činjenica da nije bilo velike saobraćajne gužve, inače je u suprotnom mogla da udari u drugi automobil i dovede u opasnost i druge učesnike u saobraćaju“, rekao je načelnik policije u tom delu Džordžije Erik Butanski.

Policajci koji su bili na mestu udesa ističu da je okrivljena žena pokazala veoma malo interesovanja za nesrećni slučaj, kao i da je tokom ispitivanja u policiji na telefonu proveravala svoj Fejsbuk profil.

NS patrole: Novosađani osmislili korisnu saobraćajnu aplikaciju

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku