Magazin Novi Sad

Pelinkovac za predsednicu opštine Beočin, flaša u glavu za njenog prijatelja

Mirjana-Malesevic-Milkic-Beocin

Predsednicu opštine Beočin Mirjanu Malešević Milkić je verabalno a potom i fizički napao njen doskorašnji finasijer u jednoj piceriji u centru tog mesta. Vest o ovom incidentu objavljena je i na sajtu opštine Beočin, doduše, u veoma šturoj verziji.

“U sredu, 1. decembra, oko 18 časova, u piceriji Bolero u Beočinu, fizički je napadnuta predsednica opštine Beočin Mirjana Malešević Milkić koja je u tom trenutku sedela za stolom sa svojim saradnikom N. P. Na nju je nasrnuo Z. R. privrednik iz opštine Beočin, usled čega je ona pala sa stolice. On je zatim flašom u glavu udario N. P. koji je pokušao da zaštiti predsednicu”, navodi se u saopštenju na sajtu.

Tog dana je predsednica opštine, kao mnogo puta do tada, otišla na pelinkovac sa svojim prijateljem  Nedeljkom Pavlovićem, koji je takođe opštinski funkcioner. Njih dvoje su mirno sedeli za stolom, kada je u piceriju ušao Zoran Rajak, privatnik iz te male opštine na obroncima Fruške gore.

Rajak je optužio Malešević Milkić da stoji iza brojnih podmetanja u proteklom periodu, tokom kojih je njegova firma ostala bez gasa. On je pomogao Socijalističkoj partiji Srbije (SPS) u Beočinu da pobedi Srpsku naprednu stranku (SPS) na izborima 2020. godine. Već tada je bio uspešan privrednik. Njegova kompanija Darzal ima desetine kamiona za transport cementa. Takođe ima i CNG pumpu u Beočinu.

Međutim, zbog razmirica unutar SPS, predsednik Pokrajinskog odbora stranke Dušan Bajatović odlučio je da zloputrebi funkciju direktora Srbijagasa i kompaniji Darzal je prekinuo isporuku gasa.

zoran-rajak
Zoran Rajak

Rajak je to shvatio lično i optužio Mirjanu Malešević Milkić da stoji iza toga. Konačno, u sredu 1. decembra ju je sreo u kafiću i poneo se nasilnički. Nakon verbalnog sukoba, odgurnuo ju je, a ona je pala preko stolice.

Nedeljko Pavlović je ustao da zaštiti svoju prijateljicu, ali ga je Rajak udario flašom u glavu i naneo mu posekotine.

nedeljko-pavlovic
Nedeljko Pavlović /Facebook

“Opštinska uprava Beočin i predsednica Opštine Mirjana Malešević Milkić najoštrije osuđuje bilo kakav vid nasilja, a posebno fizičko nasilje. Zahtevamo od istražnih organa i svih državnih institucija da reaguju i najoštrije kazne počinioca. Podsećamo da ceo svet i Srbija ovih dana obeležavaju nedelju borbe protiv nasilja nad ženama”, navodi se u saopštenju predsednice opštine Beočin.

Na izborima održanim u junu 2020. u Skupštinu Beočina ušle su samo Socijalistička partija Srbije i Srpska napredna stranka. SPS je dobio 4.170 glasova, dok su naprednjaci dobili 4.010. Zahvaljujući razlici od 160 glasova, Mirjana Malešević Milkić je postala predsednica opštine.

Beočin, grad otrova i straha

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Predsednica je totalno izgubila kompas i njeni saradnici, sto i ne cudi obzirom da se ne trezne
    Malverzacija i kradja su jedino sto cveta u opstini
    Gaze sve redom pocevsi od svojih uglednih clanova koje su razjurili jer su im bili prepreka u otimanju

OGLAS

409 Shares
409 Shares
Share via
Copy link