Srbija

EPS se raspada, a ona se snima za TikTok: Pokrenut disciplinski postupak protiv Maki Mačkice

maki-mackica
Foto: Instagram/makimackicka

Marija Đorđević Petrović, iliti Maki Mačkica kako sebe naziva na Instagramu, proslavila se prethodnih dana zahvaljujući snimku na kojem je vidimo kako igra. I to ne bi bilo ništa čudno da Maki nije zaposlena u Elektroprivredi Srbije i da zavodljivi ples u kombinezonu nije snimljen za vreme radnog vremena.

Iako Maki prilično bezbrižno igra dok se snima, izgle da će zbog snimka snositi određene posledice.

Naime, kako pišu mediji, protiv nje je pokrenut disciplinski postupak.

Podsetimo, mediji su objavili priču o Mariji Đorđević Petrović, zaposlenoj u EPS-u, koja radno vreme provodi uz snimanje plesa za TikTok.

Na društvenim mrežama su se pojavili navodi da je Maki Mačkica posao dobila preko veze i to sa platom od 100.000 dinara.

Marija je očito veliki ljubitelj društvenih mreža, pa osim TikToka, koristi i Instagram, gde objavljuje prilično izazovne fotografije.

Tek nakon što je priča o ovoj nesvakidašnjoj radnici EPS-a dospela u javnost, to preduzeće pokrenulo je disciplinski postupak protiv nje zbog povrede radne discipline, piše Direktno.

Iako je EPS pokrenuo postupak, ostaje nejasno kakvim kvalifikacijama je dotična Marija uspela da dođe do plate od 100.000 dinara, na uštrb građana, poreskih obveznika.

Kada se vidi ko je sve zaposlen u EPS-u i za koje svote novca, nije ni čudo što je ovo preduzeće potpuno uništeno i na ivici bankrota.

6 osoba uhapšeno zbog sumnje da su oštetili EPS za 7,5 miliona $

Luftika

komentar

Klikni da objaviš komentar

780 Shares
780 Shares
Share via
Copy link