Magazin Poznati

Madona ponovo šokira hrišćane širom sveta, pozirala kao Isus i Devica Marija (FOTO)

Madona instagram
Foto: Instagram

Madona je tokom čitave karijere volela da šokira publiku, a taman kada se činilo da se 64-godišnja kraljica popa smirila i da je uplivala u mirnije vode, ona je odlučila da ponovo frapira svetsku javnost.

Imidž grešnice koji je pažljivo gajila godinama sada je podigla na viši nivo i ponovo izazvala bes među hrišćanima i puritancima, pošto je rekreirala scene iz Biblije za čuveni modni časopis na sebi svojstven način.

Međutim, daleko od toga da Madona prvi put bogohuli tokom svoje karijere, a najnoviji umetnički editorijal poslužiće joj kao savršen uvod za jubilarnu turneju kojom će obeležiti 40. godina karijere.

„Figura jednako uznemirujuća koliko sveta“

Za novo izdanje „Vanity Fair-a“ legendarna pevačica se transformisala u Devicu Mariju i stavila mačem probodeno srce na grudi sa zlatnim vezom, piše Index.

Madona je takođe rekreirala prizore Poslednje večere, preuzimajući ulogu Isusa koji stoji na raskošnom pokrivaču, dok joj verni sledbenici padaju pred noge.

– U ovom posebnom izdanju Madona ponovno postaje Madona: ikona. Ne samo otelovljenje muzičkog trenda ili stila oblačenja, već figura jednako uznemirujuća koliko i sveta“, izjavio je Olivije Bušara, urednik sadržaja za „Vanity Fair France“, u saopštenju za štampu.

Izdanje koji slavi idole koji su „doprineli oblikovanju moderne kulture“ distribuiraće se u Španiji, Italiji i Francuskoj.

„Ide u pakao“

Prema Bilbordu, Madonna je za foto sešn bila obučena u dizajnerske krpice Džona Galijana za „Maison Margiela“, „Gucci“, „Dolce & Gabbanu“ i Žan Pol Gotijea.

Svakako da ova njena transformacija predstavlja odvažan potez, a Galijano smatra da je Madonina karijera oduvek imala „biblijsku dimenziju i univerzalni domet“.

– Prvi put kad sam je video, već je bila nadahnuta, neustrašiva, sa integritetom i umetničkim ponosom – rekao je Galijano za „Vanity Fair“.

Međutim, ne dele svi njegovo mišljenje, a brojni korisnici društvenih mreža ostali su zabezeknuti njenim editorijalom.

„Ona ide u pakao“, „Odvratno“, „Zašto ova bleda bela veštica ne može da ostavi hrišćanstvo na miru?“, “ Ovim potezom pokazala je da nema poštovanja“, „Madona = sotona“ samo su neki od komentara zgroženih tviteraša.

Sprema nezaboravan šou obožavaocima

Editorijal izlazi samo nekoliko dana nakon što je pevačica najavila da će krenuti na veliku turneju, kako bi proslavila svoju 40. godišnjicu kao kraljica popa.

Organizatori su rekli da će Madonina jubilarna turneja istaći njen muzički katalog „bez premca“, koji je stvorila tokom četiri decenije, a istovremeno će odati počast Njujorku, gde je započela muzičku karijeru.

– Uzbuđena sam što ću istražiti što više pesama, u nadi da ću svojim obožavaocima prirediti šou koji su čekali – izjavila je pop ikona, a prenosi Reuters.

Izvor: Index

Madona totalno skrenula, fanovi ozbiljno zabrinuti za njeno mentalno zdravlje (VIDEO)

Share via
Copy link