Magazin

Luj Viton proizveo svoju verziju Nutele, a cena za teglicu ide i do „tričavih“ 470€ (VIDEO)

LUJ VITON NUTELA
Foto: printscreen

Luj Viton ima vlastiti čokoladni namaz, luksuznu verziju omiljene Nutelle, koja se pravi od najkvalitetnijih sastojaka poput francuskih lešnika, Réunion vanile i peruanske mlečne čokolade.

Ponekad dizajnerske marke proširuju svoj uticaj na industriju hrane i pića. Primera radi, Dior ima svoje kafiće u gradovima poput Pariza, Seula i Tokija. Louis Vuitton također prati taj trend jer je, pored ekskluzivnih modnih proizvoda, otišao korak dalje stvaranjem vlastitog kafića.

Nedavno su uveli luksuznu verziju omiljenog čokoladnog namaza, što je brzo privuklo pažnju na društvenim medijima te podstaklo znatiželju među korisnicima društvenih mreža.

Ovaj čokoladni namaz od lešnika stvoren je u saradnji sa poslastičarem Maximeom Fredericom, koji je glavni kuvar u Louis Vuitton kafiću u Parizu. Frederic je postao poznat po stvaranju čokoladnih deserata koji su inspirirani simbolima i nasleđem kuće Louis Vuitton.

Jedan korisnik TikToka je podelio da namaz ima jak ukus vanile i da se lako može reći da je napravljen od visokokvalitetnih i skupih sastojaka. On je, međutim, rekao da „ne može zamisliti da potroši 400 funti za ovo“.

@thedarcytwins

Louis Vuitton Chocolate Spread! 🤯💰😍 now thats a luxury food! You can only pick it up in Paris or Singapore though unless you wanna get it resale 😵‍💫#louisvuitton #lv #thedarcytwins #luxury #chocolate

♬ girls need love – champangemami

Ovaj ekskluzivni proizvod dostupan je samo u njihovim kafićima u Parizu i Singapuru, u vrlo ograničenim zalihama. Louis Vuittonov čokoladni namaz prodaje se po ceni od 30 eura za bočicu od 330 grama.

No, zbog velike potražnje i ograničenih zaliha, cena ovog proizvoda na tržištu preprodaje naglo je porasla. Na eBayu, cene dosežu i 500 dolara (470 eura), iako se mogu pronaći i po nižim cenama.

Izvor: Index

Šta se zaista nalazi u tegli Nutelle

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link