Lifestyle Magazin

Žena u jednom danu osvojila 2 loto premije: Nerealna priča sa ludim krajem

loto
Foto: Kurir/Ilustracija

Jedna 70-godišnja žena iz države Delaver, koja je želela da ostane anonimna, saznala je da je osvojila 100.000 dolara nakon što je kupila dve greb-greb kartice na benzinskoj pumpi u Njuarku, piše Lutrija Delavera.

Dva dana kasnije, otišla je u lutriju po svoju nagradu.

Prema lutriji, žena je odlučila da proslavi svoj dobitak i kupila tri srećke “Serious Money” na benzinskoj pumpi u Doveru kada je shvatila da je osvojila još jednu pozamašnu sumu.

– Prva osoba kojoj sam rekla da sam osvojila 100,00 dolara bila je moja najbolja prijateljica koja je otišla sa mnom da pokupi nagradu – rekla je pobednica službenicima lutrije.

– Kada sam istog dana ogrebala još jednu dobitnu srećku i osvojila 300.000 dolara, sedeli smo u neverici. Bilo je to totalno ludilo – objasnila je ona.

Zatim su ponovo otišli ​​u prostorije lutrije da pokupe svoju nagradu i tako zaradili neverovatnih 400.000 dolara u jednom danu.

Žena kaže da planira da uštedi novac za penziju.

– Veoma je lepo videti naše igrače kako kući nose šestocifrene nagrade. “Instant Games” nastavlja da iznenađuje i oduševljava igrače u državi – rekla je direktorka Lutrije Delaver Helen Kili u saopštenju za javnost.

Inače ranije ove godine, jedan Amerikanac je takođe imao neverovatno mnogo sreće kada je dobio na lutriji dva puta u roku od nedelju dana.

Izvor: Espreso

Irena je jedina poznata loto milionerka u Srbiji, završila u zatvoru, razvela se i posvađala sa celom familijom

Share via
Copy link