Lifestyle Magazin

Kako je ljudski Ken 100 operacija kasnije postao ljudska Barbika

Svojim estetskim zahvatima Rodrigo Alves, koji se sada predstavlja kao Džesika Alves, ne prestaje da šokira javnost. Na plastične operacije potrošio je čitavo bogatstvo i do sada ih je imao više od 100.

Najpre je od običnog muškarca želeo da postane živi Ken, a kada je to i ostvario, odlučio je da će sada malo biti žena, piše portal Stil.

Njene natečene i izobličene fotografije nakon operacija sablaznile su korisnike društvenih mreža širom sveta, ali ona je na njih ponosna. Džesika je popularna televizijska ličnost rođena u Brazilu, a počela je oblačiti žensku odeću još kada je bila mali dečak. Osim po svojim plastičnim operacijama, poznata je po učestvovanju u britanskom Velikom bratu. Njeno lice postaje sve gore i gore, a priznala je kako ju je pandemija zaustavila da nastavi s operacijama, od kojih su joj neke loše prošle.

„Imam ožiljke na nosu. Želela sam ga ponovo obnoviti pa su mi zbog toga odstranili hrskavicu. No, ona je propala, sada ne mogu ni disati. Pokušavam uživati u životu na drugi način, bez plastičnih operacija. Nastojim biti srećna i bez toga,“ rekla je jednom.

„Sada sam prava ja. Glamurozna, prelepa, ženstvena. Godinama sam pokušavala živeti kao muškarac. Imala sam pločice na stomaku, mišiće na rukama, ali samo sam lagala sebe. Ja sam žena i uvek sam imala ženstven mozak. Sad mi telo odgovara uz um,“ rekla je jednom, ali ono što mi sada vidimo ne ide baš uz ove reči. Naime, paparaci su je sada fotografisali u jednom frizerskom salonu u Londonu kako popravlja svoje ekstenzije, a lice joj je izgledalo kao plastika.

Potrošio desetine hiljada funti na operacije da bi izgledao kao zmaj (FOTO)

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

24 Shares
Share via
Copy link