rak-horoskop
i.ytimg.com
Horoskop Horoskopski znakovi

Ljubavni profil osobe u znaku Raka

Rak kao Mesečevo dete, kralj emotivnosti koji najviše menja raspoloženje kao što Mesec menja svoje faze.

Osoba rodđena u ovom znaku često menja svoje raspoloženje ili prolazi kroz različita psihička i emocionalna stanja, tako da ponekad ne treba traziti konkretan povod ili uzrok, kao ni razumljivo ili logicno objašnjenje.

[fliiby]https://flii.by/file/s9wuje1z8h2/[/fliiby]

Ipak, ne treba zaboraviti da priroda čini svoje, tj. uvek postoji „ravnoteža“ – to sto su Rakovi izuzetno senzitivni i satkani od tananih emocija, oni istovremeno poseduju i „dobar oklop“. Možete biti sigurni, da oni brizljivo čuvaju sve ono do cega im je stalo, kao i da oko sebe imaju brizljivo podignute zidove ili ograde.

Ukoliko Vam je zaista stalo da osvojite njihovo srce i da stignete do njihovog „ljubavnog carstva“, onda morate biti spremni na različite testove izdrzljivosti i poverenja, kao i emotivne privrzenosti.

[fliiby]https://flii.by/file/6qduo2bixyh/[/fliiby]
Postoji sjajna anegdota u vidu komentara koji na dobar način ilustruje njihov psiholoski profil i karakter, zatim njihov stil izrazavanja, ćud i ponasanje. Čovek opisuje prijatelju svoju ljubavnu partnerku: „Znaš Ona (dama Rak) je toliko emotivna, nezna i pažljiva – satkana je od najtananijih osećanja, ali ako slučajno pokušaš da izigraš njena osećanja, da je prevariš ili da povrediš njenu porodicu – Ona ce ti zauvek zatvoriti svoja vrata. To krhko stvorenje se zatvara u svoj neprobojni oklop i vise ti neće dozvololiti da je dodirneš“.

[fliiby]https://flii.by/file/o651kefp5o9/[/fliiby]
Znaci, Rak od svog partnera očekuje potpunu privrženost, beskrajnu pažnju i razumevanje i naročito psiholosku, emotivnu ili materijalnu sigurnost. Pri tome, nikako ne treba zaboraviti da su Rakovi veoma tradicionalni i da je porodica njihovo najsigurnije utočiše.

Zatim, nemojte zaboraviti da Rak naprosto uživa u tome da bude pažen i mažen, ali on ima i prevelika očekivanja i u tom smislu, zahteva „poseban tretman“. Odnosno, Vi morate pruziti maksimum u bilo kom smislu, a za uzvrat Rak Vam nudi svoju privrzenost i vernost. „Ključeve ljubavi“ Rak sigurno drži u svojim rukama, a „tajnu šifru“ brizno čuva u svojoj glavi jer to je najsigurniji način da se trajno sačuva Vaša ljubavna veza. Budite sigurni da je to prava istina, jer Rak zaista poseduje neverovatnu sposobnost i ume da sačuva svoju ljubavnu ili bračnu vezu.
Izvor: www.ana.rs

Više o nedeljnom horoskopu

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share