Horoskop Ljubavni horoskop

Ljubavni mesečni horoskop za februar 2023: Škorpija u problemu, Bik pred sudbonosnim susretom

ljubav-par-zima

Februar nam kuca pred vratima, a sudeći po proceni astrologa biće veoma turbulentan na ljubavnom planu. Pogledajte šta donosi mesečni ljubavni horoskop za februar 2023. Ko će uploviti u novu romansu, a ko će staviti tačku na dugogodišnju ljubav?

Ovan

U februaru će u prvi plan izbiti tema veza. Ako ste još slobodni, vaša društvenost ovog meseca će vam pomoći da uspostavite korisne kontakte koji se mogu razviti u nešto ozbiljnije. Oni koji su u vezi treba da pronađu kompromis sa partnerom i nikako da ne ulaze u konflikte.

Bik

Poverenje će vam omogućiti da dostignete novi nivo u ljubavnimodnosima, više ćete osećati partnera, iz čega će procvetati tema veza u pravom smislu te reči. Za one koji još nisu pronašli svoju polovinu, moguć je sudbonosni sastanak.

Blizanci

Ovog meseca, svako malo ćete se susresti sa situacijama iz prošlosti, ljudima, okolnostima, događajima, podsetiće vas na nešto što još nije završeno, ali treba rešenje. Međutim, u ljubavnoj vezi biće mnogo romantike.

Rak

Biće mnogo novih obaveza, ali ovo vam neće smetati, do sredine meseca ćete moći da odvojite vreme za voljene osobe, a u romantičnim vezama pojaviće se i novo svetlo.

Lav

Ovog meseca možete jasno da osetite da je došlo vreme za veliku promenu u vašem životu, šta treba da napustite i od čega je vreme da se oprostite, bez obzira na sve.

Devica

U ličnim odnosima moguće su sumnje koje će dovesti do hladnoće među partnerima. Ne brinite, u drugoj polovini februara ćete imati prijatne utiske, posebno Device koje su još uvek slobodne.

Vaga

Ovog meseca vam je potrebna emocionalna i duhovna podrška više nego ikada, a to će vam dati hobiji i omiljene knjige. Lični život će takođe biti u punom jeku ovog meseca.

Škorpija

Pun mesec će vam bukvalno skinuti ružičaste naočare. U ličnim odnosima moguće je da će isplivati problemi koje ste skrivali pod tepihom. Sada je trenutak da se sa njima suočite.

Strelac

Sada je vreme za kreativnost i slobodu. Idite na put sa voljenom osobom, inspirišite se novim mestima i neprijatna iznenađenja vezana za posao i finansije neće vas dotaknuti.

Jarac

Vaši planovi i šanse su ogromni, ali vi se lako borite sa stresom i iz svake situacije izvlačite maksimum. Voljena osoba će vas podržati, što će vam dati snagu i samopouzdanje. Usamljeni Jarčevi mogu imati novo ljubavno iskustvo, iako su zauzeti poslom. Ova romantična avantura može vam prijati, piše Sense.rs.

Vodolija

U ličnim odnosima potrebna vam je inicijativa. Pokušajte da preuzmete inicijativu i unapredite romantičnu vezu. Generalno, ovo je mesec vašeg ponovnog rođenja na polju ljubavi. Mnogi odnosi mogu biti unapređeni.

Ribe

Ljubomora, rivalstvo, strast. Ribe koje su u vezi treba da smanje ljubomoru. Ribe bez partnera treba da pogledaju nekog novog i da prestanu da ulažu u ljude iz prošlosti. Moguće je da će se pojaviti nove romantične varnice.

Raka, Lava i Strelca očekuje pakleni februar 2023, jedva će čekati da se završi

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
459 Shares
459 Shares
Share via
Copy link