Horoskop Lifestyle Nedeljni horoskop

Ljubavni horoskop za drugu nedelju oktobra

Koga čeka nova ljubav, koga iznenađenje, a ko će biti prevaren? Saznajte šta vam kažu zvezde, šta vas čeka u drugoj nedelji oktobra.

Ovan

Za one u braku ovo je bio težak period, ali i tome se bliži kraj. Prijaće vam malo predaha i odvojenosti od partnera. Ne brinite zbog toga, sve će se brzo rešiti. Slobodni Ovnovi su opet aktivni i spremni za nove avanture.

Bik

Na pomolu je novo poznanstvo. Sudbina je opet zamrsila konce, a vi ne znate kako da se snađete u tom haosu. Zauzeti Bikovi treba da stave prst na čelo i razmisle šta im znači osoba koja je kraj njih.

Blizanci

Zahladneli odnosi, svađe, nerazumevanje. Razgovor jedini može da sačuva brak. Komunikacija je osnova svakog odnosa. Slobodnima se zakuvava nešto ozbiljno, što je čudno s obzirom na karakter Blizanaca. Kako ćete se u tome snaći zavisi od mogućnosti da se posvetite jedno drugom.

Rak

Težak period za vas Rakove. Sve doživljavate emotivno, pa su suze vaš najbolji prijatelj. Partner pokušava da svu krivicu svali na vas. Vreme je da raščistite račune i da drugoj osobi stavite do znanja da ne može više da manipuliše vama. Slobodni mogu da se nadaju nekome koga su dugo čekali.

Više o mesečnom horoskopu

Lav

Pitate se gde su nestali leptirići, strast i plamen? Venera posle višemesečnog tranzita izlazi iz vašeg znaka u drugom delu ove nedelje. Ona vam je možda donela ljubavne probleme, ali i lepotu, unutrašnju i spoljašnju. Sad samo napred i samouvereno. Slobodni lavovi će imati jedan kratkotrajan susret koji će probuditi leptiriće i strast. Da li konačno sledi srećan kraj? Izgleda da je to moguće, vrlo komplikovano, ali ima velike šanse za srećan kraj.

Devica

Venera od sredine ove sedmice prelazi u vaš znak, stara ljubav je ponovo u igri, iako ste vi već mislili da od toga neće više biti ništa. Sve možet biti, ako  se o tome ne razmišlja mnogo. One u vezama imaju stabilan period prilagođavanja.

Vaga

Sve je kao na dva tasa, dve strane, a vi ne znate gde će da prevagne. Za vas je najbolje vreme da počnete da sređujete nastale probleme u vezi. Slobodni sledi naporna nedelje.

Škorpija

Slobodne Škorpije očekuje zanimljivo poznanstvo u drugom delu sedmice, možemo reći da je ovo za vas prava filmska priča. Ukoliko ste u prethodnom periodu malo “švrljali”, imali afere i tajne veze, ostavite to po strani. Budite iskreni prema sebi i razmislite šta zapravo želite.

 Strelac

Vaš partner počinje da se trudi da vas vrati u mirnije vode. Ovo je period kada vas dvoje konačno počninjete da funkcionišete normalno. Nedostatak novčanih sredstava može biti jedini problem u vašem braku. Slobodni se boje da će se zaljubiti u osobu koja im se dopada. Više komunicirajte s tom osobom,

Jarac

Želite da dominirate i tu pravite problem, jer druga osoba nije spremna na to. Vršite pritisak na vašeg partnera. Slobodnim Jarčevima slede emotivne turbulencije i vi ne znate kako da se nosite sa njima.

Vodolija

Dopala vam se jedna osoba. Iako konkretnih stvari među vama nije bilo, vi se bojite da se ne zaljubite i budete opet povređeni. Najinteresantnije od svega je to da bi ovo mogla biti emotivna priča koja će imati duži vremenski rok trajanja. Budite strpljivi. Vodolije u braku bi trebale na vreme da reše nesuglasice.

Ribe

Venera ulazi u vaše polje ozbiljnih emotivnih partnerstava. Sledi vam period uživanja u emotivnim odnosima. Slobodni pripadnici ovog znaka bi trebali da se odvoje od osobe koja im se sviđa, ne dirajte tuđe i ono što je komplikovano.

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link