Horoskop Ljubavni horoskop

Vaga šarmira, Lav na pragu avanture: Šta ovog maja spremaju zvezde na polju ljubavi

momak i devojka prolece

Ovog meseca Venera, planeta ljubavi, zadovoljstva i radosti 7. maja prelazi u znak Raka. Bićete osećajni i mnogi ćete da uživate, a osobe koje su u vezama ili braku imaće više razumevanja i stabilizovaće odnose.

U drugoj polovini maja kad Mars, planeta strasti, pređe u vatreni znak Lava, budite obazriviji u odnosima, ali i očekujte jedan strastveniji period.

Ovan

Slobodni Ovnovi mogu očekivati lepa dešavanja od druge polovine maja. Dosta kretanja, izlazaka, upoznavanja i bolje komunikacije sa suprotnim polom.

Zauzeti, u prvoj polovini maja ako dođe do nesuglasica ili nezadovoljstva u vašem odnosu, ostanite smireni. Druga polovina meseca vam donosi jaču i pozitivniju energiju i više razumevanja i ljubavi.

Bik

Lepa dešavanja od druge polovine maja. Venera u Raku će vam biti naklonjena i popraviće emotivnu situaciju, ako je bilo problema na ovom polju. Slobodni mogu ući u emotivnu vezu koja obećava.

Zauzeti, konačno ćete uploviti u mirnu luku. Uslediće planiranje proširenja porodice ili ulazak u zajednički život, ali će se javiti i mogućnost odlaska na putovanje. Blagi oprez od 20. maja na komunikaciju.

Blizanci

Maj mesec do druge polovine ne donosi bitna dešavanja u ljubavi. Ako ste slobodni, može doći do vraćanja bivših ljubavi, ali budite obazrivi. Od perioda kada Mars pređe u znak Lava, a Sunce 21. maja uđe u vaš znak, očekujte zanimljive i romantične trenutke ako ste slobodni.

Zauzeti, od tog perioda vam predstoji kvalitetno vreme i događaće se bitne promene.

Rak

Ovaj mesec biće čaroban za vaše emotivne i porodične odnose.

Iskoristite ga za bitna dešavanja. Svima koji su u vezi ili braku može biti potrebno više strpljenja i razumevanja od 20. maja, ali i nekoliko dana nakon toga.

Lav

Vama se aktivira polje ljubavi prelaskom Marsa u vaš znak, kao i Sunca u znak Blizanaca. Dakle, druga polovina maja i sam kraj meseca donose smirivanje strasti, napetosti i događaje koji će vam vratiti osmeh na lice.

Vi, kao i mnogi, u periodu od 21. do 25. maja, budite oprezniji u komunikaciji sa voljenom osobom. Slobodnima predstoji ulazak u neku avanturu ili će doći do lepog poznanstva od druge polovine meseca.

Devica

Od ulaska planete ljubavi u znak Raka možete očekivati pozitivne novine. Imaćete podršku kosmosa sve do kraja meseca. Blagi oprez na poslednju nedelju maja, da ne dođe do sukoba ili nerazumevanja.

Ostanite smireni i na lep način, ako bude potrebe, kažite voljenoj osobi šta vam smeta.

Vaga

Od druge polovine meseca uslediće aktivnija zbivanja u ljubavi. Sam kraj maja doneće stabilizaciju i bolju komunikaciju sa partnerima. Slobodni će upoznati zanimljivu osobu.

Venera u vodenom elementu vam može na trenutke doneti osećaj nezadovoljstva na ovom polju, ali ubrzo se situacija smiruje. Prelaskom Marsa u znak Lava bićete ispunjeniji pozitivnom energijom i plenićete šarmom.

Škorpija

Vi ćete imati, zaista, divan mesec na polju ljubavi. Moguće je blago nezadovoljstvo i preispitivanje na samom početku maja kada će se dogoditi pomračenje Meseca (5. maja) u vašem znaku, ali ovo može i transformisati neki vaš odnos. Od 7. maja ćete uživati u trenucima sa voljenom osobom.

Više druženja i perspektivnih planova je pred vama. Blagi oprez krajem meseca, jer se može desiti da budete sumnjičavi i posesivni. Savetujem da kontrolišete sebe.

Strelac

Maj vam donosi bolje odnose u emotivnim vezama. Možete sresti osobu koja će vam veoma privući pažnju, iako na prvi mah neće tako izgledati. Mnogi će razmišljati o zajedničkom životu i budućnosti, generalno.

Do polovine maja budite strpljivi i ne dozvolite da se osecate pomalo nezadovoljno. Dolazi divan period za ljubav.

Jarac

Maj donosi bitna dešavanja u ljubavnim odnosima. Iskoristite ovaj tranzit Venere u znaku Raka, jer imate povoljan period za rešavanje bitnih stvari u emotivnim vezama. Napravite važne korake, budite hrabri i ljubav vam se smeši.

Zauzeti, vama predstoji planiranje zajedničkog života, uređenje doma, eventualno selidba ili proširenje porodice. Na samom kraju meseca budite direktniji u onome šta zaista želite. Možda će vam trebati više strpljenja u odnosu sa voljenom osobom.

Vodolija

Ako ste u vezi ili braku blagi oprez u prvoj nedelji maja, pošto se može javiti prolazno nezadovoljstvo. Izbegavajte burne reakcije ako vam nešto ne prija u odnosu sa partnerom ili ako dođe do nesklada. Ubrzo će sve doći na svoje.

U drugoj polovini meseca, kao i na samom kraju istog, pojaviće se novi udvarači/ce. Izlazite i družite se, jedan izlazak možda promeni sve. Zauzeti, krajem meseca možete očekivati magičnu energiju između vas i partnera, kao i dosta lepih dešavanja.

Ribe

Samim ulaskom Venere u znak Raka pokrenuće vam se emocije. Konačno će doći do sjajnih dešavanja na polju ljubavi. Samo budite oprezni u drugoj polovini meseca svi koji ste u vezama ili braku, jer se može dogoditi da vas neki flert uvuče u avanturu. Javiće se i nezadovoljstvo.

Savet: ovaj mesec iskoristite za ljubav, ali pokušajte da kontrolišete svoje porive i nagone, kako ne bi dolazilo do nesuglasica sa voljenom osobom.

Izvor: Blic žena

Koliko bi dece trebalo da imate prema horoskopskom znaku?

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

110 Shares
110 Shares
Share via
Copy link