Horoskop Ljubavni horoskop

Ljubavni horoskop od 16. do 31. jula: Početak nove veze za Raka, Vaga guši partnera

ljubavni-horoskop

Druga polovina jula nam se približava, zato odmah saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene na emotivnom planu u tom periodu, piše Ehoroskop.net.

Pogledajte šta vam donosi ljubavni horoskop od 16. do 31. jula 2019:

OVAN

Mnogi će imati potrebu da izlaze, prošetaju, sretnu neke zanimljive likove i sa njima podele ono što im leži na srcu. Moraćete da se malo pomučite kako biste osvojili nečije srce. Ako vam je to prezahtevno, pričekajte.

BIK

Kad biste stavili na gomilu sve svoje ljubavne snove, shvatili biste da u poslednje vreme samo sanjate. Spustite se na zemlju.

Ako ste odlučili da budete ljubazniji, neka to bude iskreno. Svako pretvaranje odvešće vas korak nazad u odnosima.

BLIZANCI

Faza uživanja u ljubavi i životu će se nastaviti. Imaćete gotovo sve što možete da poželite. Vaše samopouzdanje biće na zavidnom nivou, a prilike za druženja otvorene. Mnogi samci će upoznavati nove osobe.

RAK

Nastavljate da delite sreću, radost i zadovoljstvo svima oko sebe. Ako ste još sami, idite među ljude, pa makar samo do prodavnice. Veza koju počinjete obećava. Budite iskreni i otvoreni kako samo vi znate.

LAV

Bićete raspoloženi da potrošite nešto više kako biste se bolje proveli i impresionirali okolinu. Druga strana imaće povećane zahteve na temu nežnosti, ali vi nećete biti previše raspoloženi da im udovoljavate.

DEVICA

Mogli biste da osetite grubost partnera kojem je već dosta da vi lelujate po oblacima. Pokušajte da budete zreliji i konkretniji. Previše priče ne vodi nikuda, ali iskreni zagrljaji i pogledi dovoljni su da se osećate dobro i ispunjeno.

VAGA

Moguće je da ćete svojom ljubavlju pomalo gušiti partnera. Dopustite mu (joj) nešto više kretanja. Vi ćete zapravo biti u svom svetu bez dovoljno kontakta s realnošću. Nekima će u tome biti dobro, ali treba da mislite i na drugu stranu.

ŠKORPIJA

Najbolje ćete se osećati u svom svetu koji sami stvorite uz pomoć mašte. Sve ostalo biće uglavnom frustrirajuće. Neki će ipak napokon otvoriti dušu i priznati šta osećaju.

Možda neće biti idealni uslovi za to, ali iskrenost će se kasnije pokazati kao dobra.

STRELAC

Pred vama su dani puni mogućnosti. Možete izaći i upoznati nove ljude s lakoćom, a možete i ostati sami istražujući svoju podsvest. Takođe, zajedno s partnerom možete da istražujete zanimljive teme.

JARAC

Bez obzira na nemire koji vam dolaze iz prošlosti, vi ćete biti srećni i u stabilnoj vezi na obostrano zadovoljstvo. Uz pomoć svojih dragih prijatelja samci će zaboraviti brige brige i otvoriće se za nove mogućnosti.

VODOLIJA

Društenost i otvorenost biće vaše glavne karakterne osobine u ovom periodu. Oni koji su još sami uspevaće da brzo ostvare kontakte.

Iako nećete biti previše zainteresovani za ljubav, ipak ćete pokazati dobru dozu društvenosti i komunikacije.

RIBE

Zaključićete da vaše samopouzdanje nije toliko važno koliko je važno da volite, pa kud puklo, da puklo. Zato ćete završiti jednu staru priču koja ima veze s vašom porodicom. Vaša veza će se posle toga razvijati dobro.

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

220 Shares
220 Shares
Share via
Copy link