Horoskop Horoskopski znakovi Ljubavni horoskop

Ovnovi, Rakovi i Ribe ove zime će sresti ljubav svog života

Zima sa sobom nosi neku posebnu magiju, zbog koje se svi ponašaju drugačije nego inače. Između ostalog, to je i jedan od razloga zbog kojeg mnogi baš u ovo doba godine fantaziraju o sudbinskoj ljubavi, koja će ih grejati u hladnim zimskim noćima.

Želje će se ove zime ostvariti kada su u pitanju sledeća tri horoskopska znaka, piše Blic žena.

Ovan

Vaš društveni život će ove zime biti veoma živopisan. Među velikim brojem ljudi s kojima ćete se susresti mogao bi se izdvojiti neko ko će na poseban način privući vašu pažnju. Već početkom januara možete da očekujete da osobe koja vas dugo zanima bude u vašem naručju.

Bik

Bika očekuje romantično putovanje s nekim ili će upoznati nekog na putovanju u inostranstvu. Sve je moguće u ovom razdoblju. Uživaćete u nečemu što niste očekivali.

Ribe

Kada Venera izvrši uticaj na vaš znak 13. januara, možete da očekujete mnogo lepih događaja o kojima ste dugo maštali. Najverovatnije da zbog uticaja Merkura ćete dobiti poruke od vaše srodne duše ili će doći do razgovora s njom koji će vas dodatno zbližiti. Bilo kako bilo, ove zime nema potrebe da se plašite jer vas ljubav očekuje širom otvorenih ruku.

Poznati astrolog upozorava: 2020. godina će biti posebno divlja za ovih 6 znakova

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

255 Shares
255 Shares
Share via
Copy link