Horoskop Horoskopski znakovi Ljubavni horoskop

Ovnovi, Rakovi i Ribe ove zime će sresti ljubav svog života

ljubavni horoskop 2020 zima

Zima sa sobom nosi neku posebnu magiju, zbog koje se svi ponašaju drugačije nego inače. Između ostalog, to je i jedan od razloga zbog kojeg mnogi baš u ovo doba godine fantaziraju o sudbinskoj ljubavi, koja će ih grejati u hladnim zimskim noćima.

Želje će se ove zime ostvariti kada su u pitanju sledeća tri horoskopska znaka, piše Blic žena.

Ovan

Vaš društveni život će ove zime biti veoma živopisan. Među velikim brojem ljudi s kojima ćete se susresti mogao bi se izdvojiti neko ko će na poseban način privući vašu pažnju. Već početkom januara možete da očekujete da osobe koja vas dugo zanima bude u vašem naručju.

Bik

Bika očekuje romantično putovanje s nekim ili će upoznati nekog na putovanju u inostranstvu. Sve je moguće u ovom razdoblju. Uživaćete u nečemu što niste očekivali.

Ribe

Kada Venera izvrši uticaj na vaš znak 13. januara, možete da očekujete mnogo lepih događaja o kojima ste dugo maštali. Najverovatnije da zbog uticaja Merkura ćete dobiti poruke od vaše srodne duše ili će doći do razgovora s njom koji će vas dodatno zbližiti. Bilo kako bilo, ove zime nema potrebe da se plašite jer vas ljubav očekuje širom otvorenih ruku.

Poznati astrolog upozorava: 2020. godina će biti posebno divlja za ovih 6 znakova

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


218 Shares
218 Shares
Share via
Copy link