Balkan Magazin

Valentino, Dior, Cartier… skupoceni modni izbori supruge Lidije doći će Milu Đukanoviću glave

lidija đukanović 1
Foto: Služba za informisanje predsjednika Crne Gore

Mnogi su godinama pokušavali da poljuljaju apsolutnu vlast lidera DPS-a Mila Đukanovića u Crnoj Gori, javno govoreći da mu je mesto u zatvoru, zbog korupcije. Ipak, čini se da će Milu pre Crnogoraca, glave doći sopstvena žena.

Naime, Lidija Đukanović godinama se predstavljala javnosti u skupocenima komadima garderobe i nakita, a čini se da je “kap koja je prelila čašu” bilo njeno nedavno pojavljivanje u Dior prsluku koji košta oko 4.300 evra, piše Kurir.

Prema pisanju podgoričkog “Dana”, Agencija za borbu protiv korupcije sprovodi upravni postupak i o tome otkud predsedniku države Milu Đukanoviću skupoceni satovi, koji prema nekim procenama vrede i više od milion evra. Iz te institucije, kojom rukovodi Jelena Perović, najavljuju još jedan postupak vezan za porodicu Đukanović – pod lupom će biti supruga predsednika Lidija Đukanović i njen skupoceni stajling.

Evo koje komade garderobe je nosila Dukanovićeva, a koji koštaju kao desetine prosečnih crnogorskih plata i znatno premašuju zvanična primanja njenog supruga.

1. Haljina Valentino – 3.500 evra

Prošle godine Lidija je na Pariskom mirovnom forumu odabrala haljinu brenda Valentino, koja košta 3.500 evra.

2. Haljina marke Emilija Viksted – oko 3.000 evra

Prva dama Crne Gore je i nedavno na sebi imala haljinu marke Emilija Viksted, koja je na pojedinim sajtovima dostizala cenu od oko 3.000 evra.

3. Dior tašna – 4.100 evra

Lidija se društvu supruga pojavila na kraljevskoj gala večeri u Madridu, koju je organizovao princ Filip Šesti, gde je ponela skupocenu torbu brenda Dior.

lidija đukanović 2
Foto: Profimedia

4. Cartier narukvica – 21.000 evra

Takođe, često se pojavljuje sa narukvicom koja veoma liči na komad nakita brenda Cartier iz kolekcije “JUSTE UN CLOU”. Verzija takve narukvice sa dijamantima, kako piše na njihovoj internet stranici, košta 22.700 dolara ili 21.000 evra.

narukvica
Foto: Printscreen

5. Haljina Valentino – 5.400

Haljina koju je Lidija nosila dok je snimala video poruku finalistima takmičenja za izbor najboljeg likovnog rada učenika, proizvod je modne kuće Valentino iz kolekcije jesen/zima 2019. Ukoliko je kupljena tada, koštala je 6.490 dolara odnosno 5.416 evra.

lidija đukanović 3
Foto: Printscreen

6. Kaiš Valentino između 580 i 1.070 evra

U toj prilici Lidija je nosila kaiš takođe marke Valentino. U zavisnosti od toga da li odabrala širu i ili užu varijantu, što je na osnovu snimka teško sa sigurnošću tvrditi, kaiš koji nosi prva dama Crne Gore košta između 580 i 1.070 eura.

Izvor: Kurir

Opljačkan brat Mila Đukanovića, ukraden nakit vredan 700.000 evra

Čitajte Luftiku na Google vestima

59 Shares
Share via
Copy link