Horoskop Horoskopski znakovi

Leto 2022. donosi bogatstvo za 6 znakova Zodijaka, ali moraju odigrati pametno

lova

Povoljan položaj planeta tokom leta 2022. mnogim horoskopskim znakovima doneće odlične finansijske prilike. To naravno ne znači da će moći da sede skrštenih ruku i čekaju da im pare padnu s neba, moraće da odigraju pametno i iskoriste šanse koje im zvezde pružaju.

Astrolozi tvrde da šest znakova Zodijaka mogu tokom predstojećeg leta doći do osetnog bogatstva i podeljeni su u dve grupe:

Ribe, Vaga i Bik

Za sva tri navedena znaka zajedničko je da njima vlada Venera, koja će sve do 11. avgusta biti u izuzetno povoljnom položaju.

Osim ljubavi, Venera utiče i na polje odnosa. Ona definiše našu snagu, aktivnost i spremnost da pomeramo lične granice na putu do cilja.

U onim oblastima u kojima maraju stalno da se kreću i napreduju Ribe, Vaga i Bik imaće veliku sreću. Leto će biti vrlo povoljno za sve intelektualne radove, pružaće produktivnu snagu i značajno doprineti uvećanju ličnih prihoda.

Venera ne voli pohlepnost, pa velikodušne Vage i ribe neće imati nikakvih problema, dok bi sa Bikovima situacija mogla biti drugačija.

Pripadnici ovog znaka moraju obuzdati svoj nagon da prigrabe sve za sebe i ako nauče da svoja dobra dele sa drugima, unosne nagrade neće izostati.

Devica, Blizanci i Vodolija

Navedenim Zodijacima vlada Merkur, koji će nakon što 4. juna izađe iz retrogradnog hoda biti izuzetno pozitivan i jak.

Povoljan položaj planeta doneće ovim znakovima nove izvore prihoda, bez uspeh i kreativne ideje. Sve ovo otvoriće im prilike za započinjanje sopstvenog biznisa, a leto će biti povoljan period za ulaganje u nekretnine.

One su neodoljive: 4 fatalne žene zodijaka magnetski privlače muškarce

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

647 Shares
647 Shares
Share via
Copy link