Film

Letnja avantura

Ukoliko ste voleli urnebesnu komediju “Ludo letovanje“ u kojoj Bob (Robin Vilijams) pokušava da vrati bliskost svojoj porodici tako što je odvede na odmor, dopašće vam se i novi film „Letnja avantura“.

letnja-avantura

Nadajući se da će zbližiti porodicu i ponovo doživeti odmor iz detinjstva, sada sa svojom decom, odrasli Rasti Grizvold vodi suprugu i 2 sina na put u najbolji zabavni park u Americi, “Veli Vorld”. Naravno da se stvari ne odvijaju po planu i odredište prestaje biti toliko zanimljivo u odnosu na nezgode na samom putovanju.

U svakoj porodici se dešavaju komične situacije kada se radi o prvim tinejdžerskim ljubavima, neprijateljskom odnosu između braće, nedostatku nekadašnje strasti između oca i majke. Ono što Grizvolde čini drugačijim su čudne situacije na putu, zbog kojih su “odlepili”, pa se tako mama napije da bi se prisetila studentskih dana, smotani stariji brat se osveti mlađem, a otac prepolovi kravu na pola da bi dokazao svoju muškost. Uz ovaj film ćete se smejati do suza i to već od prvih uvodnih slika, pa sve do poslednje.

Glumačku podelu ovog filma čine Ed Hems i neodoljiva Kristina Aplgejt, u glavnim ulogama, a tu je i zgodni Kris Hemsvort, Lesli Man i Čevi Čejs.

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

11 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap