Balkan Magazin

Vest koja je potresla Crnu Goru više nego pobeda nad Milom, čudo neviđeno

Odeljenje budvanskog suda u Kotoru kaznilo je sa po 450 evra tri državljanke Ukrajine jer su se na javnom mestu pojavile bez odeće, snimale i fotografisale.  Ukrajinke su ležale gole na magistrali pa “popile” kaznu.

One su zbog remećenja javnog reda i mira kažnjene novčanom kaznom u iznosu od po 450 evra.

Ova odluka navodno je potvrđena u budvanskom Sudu za prekršaje. Naime, Ukrajinke D.O. (19), V.R. (21) i R.K. (21) je kotorska policija privela juče oko 15 časova, nakon što su se na javnom mestu skinule nage i fotografisale, prenose tamnošnji mediji.

Njih je sudija Suda za prekršaje u Budvi Ivana Vukasović proglasila krivim jer su se “8. jula oko 15 časova u mestu Škaljari na javnom mestu, odnosno na delu regionalnog puta Kotor- Trojica, ponašale bestidno”.

Kako piše u presudi,one su se “skinule nage i pozirale na asfaltnom putu, praveći snimke i fotografije u trajanju od deset minuta”, prenose crnogorski mediji.

“Novac su dužne da uplate odmah pre pravosnažnosti rešenja na žiro račun Budžeta Crne Gore. Okrivljenen mogu platiti dve trećine izrečene novčane kazne i to ukoliko se one i Uprava policije odreknu od prava na žalbu i u tom slučaju će se smatrati da je kazna u celosti plaćena”, pojašnjeno je u presudi.

Pogledajte video na Twitteru.

Crna Gora legalizovala istopolne brakove

Redakcija

komentara

Klikni da objaviš komentar

6.7K Shares
6.7K Shares
Share via
Copy link